resim
Mustafa Sarp
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:Trabzonspor
Yaş:43
Uyruk:Türkiye
  • 2228
    golden sonraki sus hareketinde nasıl haklı olduğunu ben hala anlamış değilim.

    şimdi şöyle izah edeyim. bir adam düşünün, acayip yetenekli. süpersonik işler yapıyor ama taraftar onu antipatik buluyor. sevmiyor bir türlü. tüm yeteneklerine rağmen takıma faydalı olamadığı için eleştiriliyor. sonra başka takıma satılıyor. o takım galatasaray ile karşılaşıyor. sonra bu adam maç içinde topu alıyor, 7 kişiyi çalımlayıp kaleciyi de maymun edip gol atıyor. işte o zaman dönüp de "şşşşş susun lan" hareketi çekebilir. çünkü kafasının içinde, "siz benim yeteneklerimi sorguladınız, benim kıymetimi bilmediniz" diyordur. haklıdır belki de.

    lakin mustafa sarp'ın galatasaray'a ne gibi bir katkısı olmuştur. attığı golle neyi kanıtlamıştır da taraftarı suçlayacaktır? yıllardır bize ızdıraptan başka bir şey vermeyen adam melo'nun ters hareketiyle gol atında maradona mı oldu da bize dönüp "sus" yapıyor. hayır neyine susalım?

    golü attı da yetenekli mi oldu? orta sahanın dinamosu mu oldu? güzel ara pasları mı atmaya başladı? bildiğin siktirik bir gol attı ve belki de sezondaki ilk ve son golüydü.

    heh işte o yüzden mustafa sarp haksız falan değildir. kendisine yapılan eleştirilerin çoğu da haklıdır.

    o sus işaretiyle nasıl sustum, nasıl kıymetini bilemedik diye içten içe ağladım bir bilsen mustafa...
App Store'dan indirin Google Play'den alın