resim
Colin Kazım-Richards
Takım:-
Mevki:Santrfor
Yaş:37
Boy:1.87
Uyruk:Türkiye
  • 1314
    sevgili kazım;

    sana bu yaşından sonra futbolu öğretecek değilim ama birkaç satır birşey yazayım.

    allah vergisi yeteneklerin var. evvela şutları bir türk oyuncusuna göre çok iyi. niye daha fazla kullanmıyorsun? bunu kullanabilmek için kaleye daha fazla sokulman lazım. kaleyi cepheden görecek yerlere gitmen lazım. ceza yayının oralara arasıra girsen belki 1-2 kere şans gelir ve o allah vergisi şut yeteneğini kullanırsın. dikkat et galatasaray formasıyla 2-3 tane böyle güzel goller attın. milli takımda yine o bölgelerde 2 tane güzel gol attın. kullan abicim kullan.

    hava hakimiyetin var. kullan bunu. kullanabilmek için kaleye yakın olman lazım. arka direkte tarafında takıl. yapılan 10 ortadan 2 tanesi sana gelse eminim 1 tanesini gol yaparsın. kafa atamazsan bile vole çakarsın. bak bunu yapacak yetenekte var sende. kullan.

    gol vuruşlarında iyi. gerektiğinde plase gerektiğinde sert gol vuruşları yapabiliyorsun. kullan. bunları kullanabilmek içinde baros'un açacağı boşluklara sarkman lazım. kullan.

    korkma arkanda sürekli seni dürten bir bek var. yerini hemen doldururlar. git ceza sahasına gol kovala. asisti yapan futbolcular var bu takımda artık. sen git gol at. baros'a yada forvette kim oynuyorsa ona yardım et.
App Store'dan indirin Google Play'den alın