• 43
    -bana göre fifa 11'e göre oynanabilirliği kötü olmuş oyundur.

    -merkezden atak yapmak çok zorlaşmış, topu kanatlara götürmek gerekiyor.

    -yeni savunma sistemi çok zor ancak zorluğundan öte şeyler var. topu kayarak alıyorum ve doğal olarak rakip yere düşüyor, ancak yere düşen oyuncu benim adamımdan çok daha hızlı bir şekilde kalkıp topu alıyor.

    -rakip kusursuz oynuyor.

    -sen hangi tuşa basarsan rakip ona göre hareket ediyor. tackle ile topu almayı bırak, rakibin 2 metre yanına yaklaşamıyorsun.

    -pas arası yapmak da çok zor olmuş. ayrıca paslar hala yavaş olmasına rağmen oyuncuların hızlanması rakibin çok kolay bir biçimde pas arası yapmasına olanak tanımış.

    - bana göre tüm serilerde en büyük eksik olan olay yine var. iyi oyuncuların çoğu çok hızlı. xavi o kadar kıvrak hareket ediyor ki anlatamam.

    -yapay zeka microsoft'un kasparov'u yenmek için yaptığı makine gibi. futbolcular 10 saniye sonrasını görüyor sanki.

    -biraz da gelelim artılarına.

    -top fiziği harika olmuş.

    -impact engine top yerdeyken pek fazla etki etmese de hava toplarında oyunu çok değiştirmiş. kornerden gol atmak zorlaşmış.

    - kafa vuruşları artık yumuşacık değil. oyuncular darbeli kafa vuruyor.*

    - bekler atağa çok yerinde destek veriyorlar.

    -menü çok hızlanmış. en çok hoşuma giden özellik bu oldu. ancak bunun biraz da demo sürümü olmasından kaynaklandığını düşünüyorum. az bilgi olduğu için hızlı olabilir.

    -kısacası ben gerçekçiliğin azaldığı bir fifa görüyorum. online maç yapınca eğlence artmış mı artmamış mı göreceğiz. sanki ea sports pes oynayanların kalbini çalmaya çalışıyor, tıpkı konami'nin fifa oynayanların kalbini çalmak istemesi gibi.

    not: ps3'te, legendary zorluğunda, barcelonaya karşı milan ve manchester city ile 1,5 saat; marsilya'ya karşı milan ile 1 saat oynadım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın