resim
Felipe Melo de Carvalho
Takım:Fluminense
Mevki:Stoper
Yaş:41
Boy:1.83
Uyruk:Brezilya
  • 362
    kendisine agresif diyenlere hagiyi hatırlamalarını öneriyorum.kusurabakmayın ama ruhsuzlarla mücadele etmekten bazı şeyleri unutmuşuz.bu adam kırmızı kart görecek muhtemelen bu sezon bikaç tane.ama takımın ayakta kalmasını da sağlayacak.

    hagi konusuna gelince kimse unutmasın ki hagi sol ayağıyla şık goller attığı için commandante olmadı bu yüreklerde.yeri geldi takıma bağırıp çağırdı.zora giren maçlarda sinirini tutamadı çaktı dirseği.sinirlendi rakip defansa tükürdü.yeri geldi sahayı birbirine kattı.

    ama biz o adamı niye sevdik?mükemmel yeteneklerini o muazzam hırsıyla birleştirdiği için.eğer sadece şık çalım atıp,sol ayağını iyi kullanan hırsı olmayan bir adam olsaydı alex de souza hagi karşılaştırmalarına kıçımızla gülmezdik heralde.

    yani demem o ki bu melo;öyle kırmızı kart görecek,yok bu adam derbileri kaldıramaz,yok bu adam bizim başımızı çok yakar sikiyim oynadığı oyunu gibi tepkilere maruz kalacaksa eğer;tepki gösterenlere;dışarıda taraftar var mı diye soran gamsız baykuş ayhan akman,ver-kaç mantığını topu verip toptan kaçmak olarak algılayan mustafa sarp,no look paslarıyla gönülleri şenlendiren barış özbek layıktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın