• 18
    orta sahada hakimiyeti sağladığımız takdirde rahat bir galibiyet alacağımızı düşünüyorum. rakip samsunspor'da murat yıldırım, michael fink ve selim teber üçlüsü henüz birbirlerine alışık olmadıkları gibi fizik olarak da hiç hazır değiller. selçuk inan - melo - sabri üçlüsüyle orayı ele geçireceğimizi düşünüyorum.

    sağ kanadı etkili kullanırsak gole ulaşabiliriz. genelde rakibin solunu ergün teber tek başına kullanıyor ve 90 dakika boyunca o bölgede idare edebileceğini sanmıyorum. kazım, eboue, ujfalusi ve sabri ile orayı da domine etmeliyiz.

    sol kanatta kimin oynayacağı şimdilik belirsiz. rakip için de en avantajlı bölge orası gibi. hücumcu bek pal lazar samsunspor'da sağ tarafı oldukça efektif kullanıyor. ileri çıktığı zaman geri dönüşlerde hiç sıkıntı yaşamıyor olması bizim için kötü. riera - hakan balta ikilisi sorun yaşayabilir.

    maçın önemli ikilileri bahia - baros ve bance - servet olur. bahia feyenoord'dan gelmiş, tecrübeli bir oyuncu. hava hakimiyeti ve hızı orta seviyede. baros boş alan bulduğu takdirde affetmez. bance ise ne yapacağı belli olmayan bir oyuncu. uzun boylu ve topu isteyen, saklayabilen bir oyuncu. oyundan kolay kolay kopmuyor ancak iyi bir savunma karşısında etkili olabileceğini sanmıyorum.

    samsunspor kalecisi ahmet şahin genel profilde iyi bir kaleci. bazen olmadık topları kurtarabiliyor ama son gençlerbirliği maçında gördüğümüz gibi olmadık hatalar da yapabiliyor. sürpriz bir gol bulabilir ya da olmadık bir gol kaçırabiliriz, dikkat etmek lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın