• 618
    - şike iddiaları ayyuka çıktığı gün ligler başlamadan gerekli kararlar alınacak dedi.

    - daha sonra etik kurulumuz incelemeleri yapacak ondan sonra karar vereceğiz zaten havalar da sıcak deyip ertelenmeyecek dediği ligleri erteledik dedi.

    - etik kurul haftalarca kozmik odada çalıştı sonra da yeterli delil yok yanlış karar vermek istemiyoruz iddianameyi bekleyeceğiz ve savunmaları alıp karar vereceğiz dedi.

    - bu arada yeterli delil yok diyerek korumaya çalıştığı fenerbahçeyi uefa'nın baskısı ve tehditleri sonucu şampiyonlar liginden men etti.

    - dün de birkaç gün öncesine kadar iddianameyi bekleyeceğiz derken utanmadan kararları sezon sonu alacağız dedi.

    - muhtemelen sezon sonu gelince de mahkeme sonuçlanınca karar vereceğiz diyecektir.

    tabi kararları tek başına almıyor ancak yukarıdaki tutarsız sözleri ve hareketleri ile ne kadar eyyamcı, basiretsiz ve vizyonsuz olduğunu ortaya koymuştur. aziz yıldırım bir zamanlar haluk olusoy için haluk ulusoy üzerindeki galatasaray formasını çıkarsın demişti. şimdi de biz kendisinden üzerindeki fenerbahçe formasını çıkarmasını istiyoruz.

    kendisi hiç düşünmüyor mu acaba sezon ortasında iddianame açıklandığında ve kabul edildiğinde başta fenerbahçe olmak üzere suçlu bulunacak kulüpleri nasıl ligde oynatacak. fenerbahçe başta aslantepe ve avni aker olmak üzere deplasman maçlarına nasıl çıkacak? gittiği yerde şikeci olarak yaftalanacak.

    kararları sezon sonuna atarak başta ilhan cavcav gibi amacı spora hizmet değil kulüplerin sırtından nemalanmak olan ve türk futbolu zerre umrunda olmayan adamlardan oluşan kulüpler birliği ve digitürk'ün baskıları ile küme düşürülme kaldırılıp 3-5 puan silerek şikecilerin kurtulması mı sağlanacak?

    bu son alınan kararlarla aman digitürk zarar etmesin türk futbolu gerilemesin diyerek sadece gün kurtarılmıştır, vicdanlar rahat değildir ve güvensiz bir ortam yaratılarak türk futbolunun geleceği karartılmıştır.

    bugün süper lig başlıyor ancak hiç bu kadar heyecansız, şevksiz bir sezona başladığımızı hatırlamıyorum ve bu vesileyle de türk futbolunu bu hale getirenlere başta mehmet ali aydınlar olmak üzere en güzel dileklerimi sunuyorum! hayattaki en büyük eğlencelerimizden birisini, ülkemizdeki insanların birçoğunun en büyük keyfi olan futbolu bu kadar renksiz ve tatsız tutsuz hale getirmeyi bugüne kadar kimse başaramamıştı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın