• 18
    şu an bir anda kara kara düşünmeye başladım. bunun hırlısı var, hırsızı var. 10 lira bile olsa, caydırıcılıktır. tümden bedava olması garip bir karar gibi geldi. ne yani, şimdi sırtında cocukla, yalandan dilenen kadın da var. yok mu ? o girmek istediğinde, veya bunun dışında, alakasız ama niyet olarak kötü kişiler girmek istediğinde nasıl anlayıp da almayacaksınız. ya da alırken neye dikkat edilecek ?

    ücretsiz olması saçma. 10 lira gibi, belki de en ucuz sigara parası olacak gibi bir ayarlama yapsalardı keşke. o bile, saçmasapan insanları caydırabilirdi.
    yani bir de şu an yine anlayamıyorum. bir önceki entrymde gayet iyi bulduğum bir uygulama olduğunu dile getirmiştim lakin, bir an senin, benim gibi, bu sözlükteki birçok kişi gibi insanlar aklıma geldiği için söyledim. etrafımda, çevremde eli yüzü düzgün, iyi insanlar aklıma geldiği için çok güzel bir uygulama yaa dedim içte içe.
    ama şimdi biraz saçma geliyor. bayaa bayaa saçma gelmeye başladı.

    erkeği de, kadını da aynı bok olan adi şerefsiz kişiler var. bunlar da ücretsiz girince, iyi olacak derken daha kötü şeyler olur. aha da yazıyorum şuraya.
    ha dersen ki niyeti kötü olan parayı da öder girer.
    yok işte öyle değil. giremez. o kadar salak ki onlar, 5 liralık bilet ücreti bile caydırıcı olabilir kendileri için.
    ne bileyim, iyi gelmişken, baştan sona kötü gelen bir fikir olmaya başladı.

    harbiden kötü lan. yazdıkça yazasım geliyor da, kısaca bir örnek daha vereyim.
    şimdi bu durumda, naslolsa beleş mınagoyim, gel alakalı alakasız tüm statlara gidelim, piyasayı yoklayalım muhabbeti olur, önleri açılır bu tip insanların.
    onu da geçtim, belirli bir tribün ayırlarsa bu iş için ne olacak ? yani siz madem ücretsiz girmek istediniz, hımm gelin şu tarafta hepiniz aynı yerde oturacaksınız derlerse işte o zaman kayış kopar. o kadınlar önce birbirini yer, sonra o tribünden maçla alakasız sesler yükselir. rızagülün kocası bıdı fısı, hamidecanın takvası, besilinurun arabası... eabbowwww. kısır falan.

    eheheah, son satırlar gerçekle örtüşmüyor da, yine de dikkat etmek lazım derim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın