• 100
    gereksiz bir uygulama. eğer kimlik bilgilerimizi vereceksek nick kullanmanın bir mantığı kalmıyor. adın soyadınla yazarsın entarini ve altına da yolla seçeneği değil "verdiğim tüm bilgiler gerçeği yansıtmaktadır, yanıltıcı bir bilgi verdiğim anlaşılırsa gerekli tüm hukuki yaptırımlara maruz kalacağımı, tazminatsız işime son verileceğini beyan ve kabul ederim, imza" seçeneği konması daha şükela olur.* hatta üye alımında vesikalık altı adet fotoğrafta istenebilir. şöyle isim-soyisim ve fotoğrafının yer aldığı bir entry düşünsenize, hoş olmaz mı ? hatta altına forum düzeni, nick görünümlü, yanar dönerli beğendiğiniz futbolcu isimlerini falan da yazarız, oh mis.

    uygulama bence internet sözlük uygulamasının ruhuna aykırı. maddi bir kazanç elde etme amacı gütmeyen sadece aşık olduğu renkler için çeşitli kurallar dahilinde bilgilendirici, görüşünü ve yorumlarını yazdığı bir platformda sözleşme şartnamesi gibi gerçek bilgileri vermek anlaşılır durmamaktadır. buradaki sözlerim entrylerde kişilik haklarını ihlal et, hakaret et veya iftira at demek değil elbette. moderasyonda zaten gerekli tedbiri alıyor, kurallara uymayan entryler siliniyor. hukuki yaptırıma gerek kalmadan moderasyon kendi yazarlarının menfaatini koruyor ve sıkıntı yaratacak entarileri tek tek tespit edip silme yoluna gidiyor. e o zaman gerçek kimlik bilgilerini istemek neden ? biz uğraşmayalım direkt olarak mahkemede mi görülsün ihtilaf yaşanan konular ? bu yazdıklarım sadece etraflıca bir değerlendirme ve görüşümü belirtme. uygulamanın faaliyete geçip geçmeyeceğini yazarların görüşlerine bakıp değerlendirmek istiyor moderasyon. benim oyum burada hayır yönünde ve de değişmeyecek..

    moderasyon uygulamayı geri mi çekecek yoksa uygulamayı devam ettirip hesabını doğrulamamış yazarlara ne gibi bir yaptırım uygulacak bu da merak konusu..
App Store'dan indirin Google Play'den alın