• 87
    vay arkadaş sanki g*t istiyolar ya.
    adamlar haklı.
    diyolar ki sizin yazdığınız, ona buna saydırdığınız, artist artis küfrettiğiniz ya da küfretmekten beter ettiğiniz durumlar için bizim başımız neden derde girsin?
    haklılar.
    geçen mesaj atmışlardı tüm yazarlara, birinden tekzip yedik falan diye. sanıyorum ondan sonra gelişti ya da önceden vardı ama o mevzudan sonra hızlandırıldı. herifler belki* cüzi rakamlar alıyolardır bu sözlükten ama senin benim bokyemem yüzünden neden avukatlara para yedirsinler ki?
    evet ben de fişlemeye karşıyım. ama bunun farkının olduğunu düşünüyorum. misal bu mevzu ekşi'de olsa idi evet ben de olmamasından yana olurdum çünkü orada "ilgi alanımız dışında" diye bir kavram yok. yeri gelir siyasetle alakalı yazarsın, yeri gelir porno ile alakalı yazarsın, yeri gelir spor ile alakalı yazarsın... yazarsın yani. orada bu mevzunun olması direkt özgürlük kısıtlaması olabilir. ama burada konumuz sadece spor ve ortak noktamız galatasaray.

    ben bu uygulamanın sözlüğün kalitesini arttıracağını ve yerli yersiz saçmalamalarımız önüne geçeceğini düşünüyorum.
    kafama takılan ise ben bi daha hakan şükür beyefendiye* "kendisi şöyle kötüdür, böyle nefret ettiğim bir mübarek zattır" falan yazarsam g*tümden kan alınır mı?
App Store'dan indirin Google Play'den alın