• 71
    yönetim ya da moderasyonun kaygılarını anlamak mümkün. iyi niyetli olunduğunu, bilgilerin kimseyle paylaşılmayacağını ve uygulamanın temelinde "provokasyon amaçlı yazarların önüne geçmek" amacının yer aldığını da anlıyorum; fakat "özlük hakları" temalı onlarca argümanla itiraz edilebilir bir talep olduğundan bir öneri getirmek istiyorum. belki moderasyona ve coder arkadaşlara iş yükü getireceğinden sıcak bakılmayabilir; fakat ana hatlarıyla önerim;
    entry altındaki butonlara bir yenisi olan "provokatif" ya da kısaltmasıyla "pro" butonu eklenebilir ve sağduyulu yazarların çoğunlukta olduğu iyimserliğiyle, belirli bir oranda (mesela bir entry 10 kez pro oyu aldıysa) ve belirli bir sayıda (diyelim aynı yazarın 5 farklı entry'si 10'ar kez) provokatif oylanırsa, entry sahibi yazarın önce bir uyarı alması, sonrasında ise hesabının silinmesi şeklindedir. geliştirilebilir... ve bence bu dayatmayı yapmak yerine teknik çözümler üretmek daha anlamlıdır. her şeyden önce bu talep şık değil. hayır gerçekten tüm hakların elden geldiğince korunacağına inanıyorum; fakat hiç şık değil!..

    edit: bu öneri sanırım farklı ülke vatandaşlıklarına mensup yazarlar için de uygun olacaktır. ayrıca öneriyi dikkate alıp zarif bir mesajla değerlendirmeye alacaklarını bildiren moderasyona thisisthebesttillwedobetter özelinde teşekkürlerimi sunarım.

    http://gss.gs/759736
App Store'dan indirin Google Play'den alın