• 29
    (bkz: olmamış)

    internette ben de dahil yazılan şifrelere, verilen linklere güvenmeyen binlerce, milyonlarca insan var. hatta ve hatta bilgisayarım temiz mi diye şifre yazarken bile elimiz titriyor. sadece hobi, zevk olarak yazdığımız şu ortam için kimlik numarası vermek istemez bu insanlar. paramızı veren bir banka sitesi ve ya hayatımızı şekillendiren okulun öğrenci işleri sayfası değil burası. istemeyen herkesin ortak yönü bence mevcut güvensizlik ortamı.

    diğer neden ise zaten moderasyon sakıncalı entryleri çatır çatır siliyor. bu konuda bir sıkıntı olmamalı. burası da galatasaray yönetim kurulu olmadığı için içimizdeki fenerliler buraya yazacakları zımbırtılarla galatasaray'ı ne kadar bölebilir? bir kişinin 5 hesabı olup çocuk gibi eğlense ne çıkar?

    burada zaten siyasetçilerin arkasından sallanmıyor, asıl mesele zaten bu değil. aydın mı mustafa mı bizi gelip dava edecek? zaten onlar için bile iş hakarete vardı mı entry siliniyor. hakaret etmediğimiz sürece onlar da gelip dava edemez kötü futbolcu dedik diye.
App Store'dan indirin Google Play'den alın