• 12
    amaç iyi olmakla birlikte uygulamada bazı sorunlar teşkil etmektedir.

    vereceğim tc kimlik numaram benim galatasaraylı olup olmadığımı göstermez sadece benim varlığımdan emin olabilirsin. ama ben yinede bir fenerli olarak ortamı karıştırabilirim.

    18 yaşından küçüklerin yazamaması ile ilgili bir kanun falan var mı bilmiyorum ama 18 yaşından küçük olup ta sağlam galatasaraylı olanları bu ortamdan uzaklaştırmak bize ne kazandırabilir ki? en fazla yazdıkları biraz çocukça olur, hiç dayanamazsan eksilersin. ama onlardan 3-5 tanesini tribüne çekersen veya zirvelere, halı saha maçlarına getirirsen biz güçleniriz ki bu da zaten amacımız değil mi?

    çoklu hesap açtırmayı göze alan psikopat gidip başkasının tc numarasını da alabilir. akrabasının veya işyerindeki birisinin. kesin olarak çoklu hesaba da çözüm olmayacaktır bu uygulama.

    bir çok foruma veya kuruluşa üye olmadım ben sadece tc kimlik numarasını istiyorlar diye. bunun sebebi de diğerleri gibi internet ortamına olan güvensizlik, şahıslara değil. bir kimlik fotokopisiyle bile başka insanların adına şirketlerin kurulduğu milyonlarca lira borçlara sürüklendiği bir ülkede yaşıyoruz ve doğal olarak herkesin yerli veya yersiz bu konuda çekinceleri olacaktır.

    sözün kısası hepimizin şikayetçi olduğu konulara bir çözüm bulunmak istenmiş. direk silin kardeşim o zaman hesabımı demektense herkes düşünsün daha iyi bir çözüm bulmaya çalışalım. bulunacak çözümle birlikte ortak bir karar alalım. şimdilik bu hesap doğrulama işini de askıya alalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın