• 146
    dün gece şöyle bir izleyeyim dedim. 2f 1b diye adı bile fb li zeka seviyesine hitap eden bir program vardı. dedim lan gece gece tv de hiçbir şey yok az izleyeyim de uykum gelsin. neyse bedri baykam ve adını bilmediğim sunucu öncelikle bahsedecekleri şeylerden bir özet yapıp başladılar yorumlara. fakat ilerleyen dakikalarda uykum geleceğine beynime sıçrayan kan dolayısıyla 3 acı kahve içmiş gibi oldum.

    milli takımdan başlayıp mehmet topuz ve semih neden yoktu diye şaşkın şaşkın konuşmaya başladılar fakat elbette selçuk'un ne yaparak orada kendine yer bulduğunu irdelemekten kaçındılar. bu konuşmalar sırasında net şekilde "dalyarak" diye sıfatlandırabileceğim sunucu milli takım taraftarı olmadığından, fb li futbolcuların tepki olarak milli takıma gitmemesi gerektiğini arada vurguladı, ayrıca da insanları milli takıma teşvik edeceğine; "sürekli olmayan bir şeyin taraftarımı olur ?"diyerek insanların milli takımı desteklemesini saçma bulduğunu vurguladı. neymiş 3 ayda bir maçı olan takımın taraftarımı olurmuş. işte size antu kafası.
    tabi fb program yapar da içinde gs adı geçmesin olur mu? ahmet çakar denen adamın son çamur atmalarını da sanki gerçekleri söylüyormuş gibi yansıtarak özellikle sunucu önderliğinde çok pis küfürleri hakeden sözler söymişlerdir. "işte kendini ak-pak olarak nitelendiren takımları görüyoruz" diyerek aklınca gs ye laf çaktılar. ama çakar'a açılan davadan bahsetmediler elbette. 3 aydır fb hakkında çıkan herşey onlara göre yalan, ahmet çakar'ın şerefsizce ortaya attığı iddialar ise bir anda doğru olmuştu. ahmet çakar iddialarında bedri baykam'ı tenzih ederim nitekim kendisi sunucudan çok daha zeki olduğu için gerçekliği ispatlanmamış şeyleri ben kabul edemem diyerek gs ye suçludur diyemedi. çünkü gs yi suçlu ilan ediyorsan fb yi milyon kere suçlu ilan etmen gerekir mantık olarak.

    ardından az birşey taktik-transfer konuşup a milli basketbol takımı hakkında konuşmaya geçtiler. tabi milli futbol takımını bile dışkapının mandalı olarak gösterenen sunucunun şu vecizeleriyle "evet şimdi 2 dk süremiz kaldı birazda basketbol konuşalım, malum basketbol milli takımı önemli bir turnuvada maçlar oynuyor bedri ne söylemek istersin? "
    tam haysiyetsiz bunlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın