resim
Sercan Yıldırım
Takım:ara verdi
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:34
Boy:1.82
Uyruk:Türkiye
  • 824
    bu şartlarda bu adamı istemeyen, ya hiç matematik bilmiyordur, ya da hiç dayak yememiştir.

    şimdi arkadaş, gerçek hayat sizin o fm, cm bilmem ne oyunlarına benzemiyor, hiç oynamadım ama, yabancı sınırlaması var mı o oyunlarda bilmiyorum. bir de ordaki sanal zekanın aksine, gerçek hayattaki transferlerde bin türlü ipnelik cinlik devreye giriyor. iyi mi?

    şimdi sayıyoruz,
    muslera
    ujfalusi
    eboue
    elmander
    melo
    baros
    riera

    yukarıdaki arkadaşlardan hangisini kesersin takımdan? hangisini kesebilirsin? belki elmander-baros ikilisi değişir. birini mecbur keseceksin. "bu takıma golcü lazım" şeklinde feryatlar var. bak bakayım türkiye ligine, var mı golcü bu kalitede? alacağımız golcünün en azından baros'u bir süre idare etmesi gerekmiyor mu kardeşim? onun sakatlığında cezasında. yerli olarak kim var? burak yılmaz ı mı alacaksın, semih şentürk ü mü?

    ayrıca adamın yaşı 21. bu yaşına rağmen kariyerinde bir lig şampiyonluğu var. ki bu lig şampiyonluğu bir tabuyu devirerek yapılmış, bir anadolu takımı şampiyon olmuş. ve sercan da bu şampiyonluğun en önde gelen isimlerinden, lider isimlerinden.

    kariyerinde şampiyonlar ligi var, şampiyonlar liginde atmış olduğu gol var.

    şimdi atıyorum, diyorum ki avusturya ligi, daha önce esamesi bilinmeyen bir takım şampiyon olmuş, bu takımın oyuncusunu alıcaz, 21 yaşında ve şampiyonlar liginde oynamış gol atmış biri. 10 milyon euro verilip getirilse havaalanında karşılayacak binlerce kişi var.

    her neyse, mevzuya dönelim, sercan, yetenek, özellik ve gelecek açısından şu an şu ligde alınabilecek tek golcüydü bu takıma. bursaspor'un salaklığına mı denk geldi noldu bilmiyorum, ucuza kapattık gibi. galatasaraylı olduğu da biliniyor. formasını giydiği takım için ettiği mücadele de biliniyor.

    ha gelir, sıçar batırır gider, garantisi var mı? yok? messi yi getirsen de yok arkadaş. bazen kimya tutmaz. ama en az zarar verme ihtimali olan adamdır bu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın