• 51
    fabregas'ın toplam 15 dakika forma giydiği 2 karşılaşmada 2 kupa almasını ilginç ve bir o kadar da komik bir şekilde haber yapmış sitedir. uzun zamandır gülmüyordum haberlerine, bu gerçekten iyi.

    --- alıntı ---

    aslında geleceğin en iyi oyun kurucularından biri olarak gösteriliyor, yaşı henüz 24 ve arsenal'in kaptanlığını yapmış bir oyuncu, kardeş sayısı ertem şener'in umursamayacağı kadar az... evet, cesc fabregas ile röportaj yaptık ve türk halkının hep sorduğu soruları ona sorduk .

    krampon: nasılsın fabregas öncelikle sana cesc mi diyelim yoksa fabregas mı?

    c.f (cesc fabregas): abi sizin dilinizde cesc biraz anormal kaçıyor. kulağıma gelmedi sanmayın, biz fabregasla devam edelim.

    krampon: peki. öncelikle barcelona'ya transferin hayırlı olsun, 6 günde 2 kupa kazandın. arsenal'de 6 sene oynadın ama kupa papazını bile alamadın, ne söylemek istersin ?

    c.f: evet, kupa sevinçlerine alışık değilim o yüzden, "we are the champions" şarkısında playback yapmak zorunda kaldım. barcelonalı futbolcular ise freddy mercury'den bile iyi söylüyorlar artık, maşallah.

    krampon: soyunma odalarında sevinç nasıl?

    c.f: sahada taraftarlara ayıp olmasın diye sevinmiş gibi yapıyorlar. soyunma odasında en son kaptan puyol falan "yeter lan amelemiyim ben kupa kaldıra kaldıra fıtık oldum" falan diye isyan ediyordu. twitter için 3-4 resim çekiyim dedim pique, 'lan olm o süper kupa la ya, şampiyonlar ligi'ni alınca çekinirsin' dedi, bozuldum biraz...

    krampon: peki ilk lig maçından sonra neler hissetin?

    c.f.: valla öncelikle sanki maç yapmamış gibiyim. ilk 2 maçımda 15 dakika falan oynayıp 2 kupa kazanmıştım. lig maçının sonunda herkes soyunma odasına gitti, ben bir 10 dakika bekledim sahada. ama kimse kupa vermedi. bunlar moralimi bozuyor ama tüm bu olumsuz gelişmelere kulak asmadan çıkıp topumu oynamaya devam edeceğim.

    krampon: takım içi arkadaşlık nasıl daha önce valdes ile röportaj yapma şansı yakalamıştık durumu vahimdi?

    c.f: arkadaşlık müthiş, hep beraber takılıyoruz. ama sosyal hayata olumsuz yansıyor bazen bir bara gidince bir kıza 3-4 kişi pres yapanları gördüm. herkesin pas yüzdesi yüksek olduğu için kızları sürekli pas geçiyoruz, takım şu an bir hayli abazan durumda. zaten alves ve villa'nın aldatmaya yönelik hareketlerinden ötürü başları belada, yengeler takipte.

    krampon: çok keyifli röportaj oldu fabregas teşekkür ediyoruz.

    c.f: ben teşekkür ederim

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın