resim
Juan Emmanuel Culio
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Merkez orta saha
Yaş:41
Boy:1.76
Uyruk:Arjantin
  • 970
    bence kaliteli futbolcu oynadığı takım ne kadar kötü olursa olsun çıkıp oyununu her zaman oynayabilendir eğer sağlık sorunları yoksa. geçen yıl tıpkı milan baros ve harry kewell'ın güçlü çıktığı her maçta farkını ortaya koyduğu gibi culio da o berbat takımda her maç kendi oyununu çatır çatır oynamıştır. kötü takımda sırıtmak sanılanın aksine kolay değil çok daha zordur. messi'nin ve tevez'in arjantinde hep birşeyler yapmaya çalışıp sırıtması gibi.
    canla başla mücadele etmesi değil de en faydalı olacağı mevkiler sol açık ve forvet arkası iken kendisinin orta saha oynayabilecek kadar güçlü bir futbolcu olması ve her maç açık ara takımın en çok koşan oyuncusu olması, bu kadar mücadelenin yanında bütün bir maç boyunca en yaratıcı hamlelerin yine kendisinden gelmesi taraftarın gönlünde taht kurmasını sağlayandır. burda kimsenin sadece bir maçta frikikten gol attığı için culio'nun gönderilmesini protesto ettiğini sanmıyorum. o kadar gerizekalı insan var mıdır burada zerre kadar ihtimal de vermiyorum.

    özetle culio nasıl bir oyuncu olduğunu yarım sezonda gösterdi. bizim culio'nun her iyi hareketinden sonra içimizin yanması da gayet normal. 2011-2012 sezonunda transfer edilecek sol açık oyuncumuzdan fazla asist yapma ihtimali de yüksek, umarım ben yanılırım ama kazanan galatasaray olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın