resim
Juan Emmanuel Culio
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Merkez orta saha
Yaş:41
Boy:1.76
Uyruk:Arjantin
  • 966
    öncelikle belirtmel lazım ki gs'a hala orta solda oynayacak bir oyuncu alınmamışsa neden gönderildiğini sorguladığım bir oyuncudur. öte yandan gönderilmesi gerektiğini her zaman da belirttim. şu anda da gitmesinden duyduğum tek rahatsızlık, yönetimin hala o bölgeye ve sol açık pozisyonuna transfer yapmaması ama önümüzdeki 2 günde en az 4 transfer bekliyorum. ki bunların 2'si yabancı transfer olacak. o transferlerden sonra culio'nun takımda kalmasını daha net değerlendirebiliriz.

    herkesin dilinde culio'nun ts'a attığı gol var ve ondan sonra da bu adamı nasıl göndeririz söylemleri had safhaya ulaşmış gene. dün 3 kişiye sordum ts-ordu maçı kaç kaç bitti diye. 3'ü de bana maçın skorunu söyleyemedi. ooo tabi culio gol attı ya yeter artar bile. acaba maçı aranızda kaç kişi seyretti? culio'nun iyi ya da kötü oyuncu olup olmadığını belirten kriteriniz gol atıp atmaması mı? maç esnası neler yapmış ts o iki golü nasıl atmış düşüneniz yok mu? o zaman o maçta sahanın yıldızı hakan özmert vardı ordudan. neden bir taneniz onu alalım galatasaray'a. tam aradığımız mücadeleci oyuncu hücum noktalarına koşu yapıyor defansın önünde sübap oluyor falan demiyor? neden belli, kafanızda bir fikir belirtiyorsunuz sonra onun doğru olduğuna o kadar eminisiniz ki başka bir şey görmüyor gözünüz. benayoun içinde bir çoğunuz aynı lafları etti adamı ingiliz kulüpleri almak için yarıştı.

    sonuç olarak culio iyi ya da kötü demek için doneleri görmek gerek. izlemediğiniz bir maçtan onun için övgüler düzebiliyorsunuz. culio'a elbette gıcıklığım yok. geçen seneki galatasaray'da mücadele eden oyunculardan biriydi. ama bu takımda yedek olacak potansiyeli bile yok. durum böyle iken melo'yu selçuk'u hatta hakan'ı zorlayacak bir transfer yapmak varken neden culio'da ısrar edeyim.

    not: eğer o bölgenin güçlendirilmesi sağlanmazsa ben de "o zaman neden culio'yu gönderdiniz?" diye hesap soracağım!!
App Store'dan indirin Google Play'den alın