resim
Juan Emmanuel Culio
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Merkez orta saha
Yaş:41
Boy:1.76
Uyruk:Arjantin
  • 962
    merhum körlerin badem gözlü olarak tasdik edilmesine her ne kadar karşıysam da, içimi yakan futbolcudur. ki burada aslen bi kör ölür badem gözlü olur durumundan söz etmek de yanlış olabilir. zira kendisi takımdayken de, gitmesi pek istenmiyordu.

    şimdi bakıyorum, adam ilk maçında trabzonspor a frikikten gol atmış... ilk ve son maçında trabzon'a frikikten gol atan başka birinin hatıraları.... neyse, ağlamıycam söz verdim. her neyse, frikikten gol atmış adam. daha geçen buralarda frikikten attığımız son golü bulmak için 2007 yılının arşivlerini deşiyorduk. bulabildiklerimiz de tam frikik golü değildi zaten, yerden giden, birilerine çarpmış vs vs...

    şu anki takımda frikiği geçtim, "penaltı olsa içimiz rahat" diyeceğimiz bi durum var mı?

    e neyime bu adam gs topçusu değil diyoruz lan o zaman, elimizde var mı ki bunu yapabilen, 10 yıldır inim inim inlediğimiz konu. bu 10 yıllık süreçte, penaltıdan kontratak yiyip gol yediğimiz maçı hatırlıyorum lan ben.

    çok isimli adam değil sevgili renkdaşlar, çok şöhretli adam değil, işini yapacak adam. sasa iliç örneğin. noldu amına koyayım iki yıl önce çok isimli yi jo yu ve dos santos u aldık, nonda yı gönderdik, noldu?

    "galatasaray ın topçusu" denilen skindirik kavramı biri bana açıklarsa çok memnun olucam, lütfen. yok öyle bişey, işini iyi yapan, takımını sahiplenen her adam bizim adamımızdır, bu bu kadar basit.

    zaten bu sözlüğe de uyuz olmaya başladım. ya kusura bakmayın da her boku bilen arsız bebeler kıvamında şu an, ünlü isimlere ağızlarının suyu akar, bazı topçulara "öeeehhh" denir. ne vereceğine bakılmadan... çok biliniyordu madem, sene başından beri sol açık lazım diye kim yazdı şurda lan? arda gidince sik gibi kaldık. varsa yoksa drogba, forlan. sokayım lan drogba sına forlan ına. reyes de gelmedi işte. e gelmesin zaten.

    culio gitti, stancu da gitti. isimsizlerdi evet. şu anki takım nasıl. açık söyleyeyim, bu bilmem ne manager oyunlarından oldum olası tiksindim, oynamadım, öyle bir bilgim yok. ama benim bildiğim şu, kaç senedir bizi mahveden "boşta bekleyen forvet"ler. adamlar napsın, onlara top gelmiyor, pozisyon yaratamıyoruz orta sahada.

    korkum, bu sene de aynı olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın