• 1
    26, 27, 28 ağustos tarihlerinde yapılacak olan, sezonun 12. yarışı. bir aylık sezon arasından sonraki ilk yarış ayrıca. öyle böyle özlemedik yani, çok özledik...

    cuma sabah antrenmanlarını, f1'de 20. yılını kutlayan michael schumacher zirvede tamamladı, çok da iyi oldu, çok da güzel oldu. ortam yağmurluydu tabi.

    takvimin geri kalanı şu şekilde (türkiye saatiyle):

    antrenman 2 cuma 15:00

    antrenman 3 cumartesi 12:00
    sıralama turları cumartesi 15:00

    yarış pazar 15:00

    red bull hakimiyetinin sona ermeye başladığını görmüştük daha önceki yarışlarda. ancak sebastian vettel öyle bir puan farkı yakaladı ki, bundan sonra istikrarlı bir şekilde podyumda yer alması yetecektir şampiyonluk için.

    lewis hamilton, gerek şanssızlık, gerek takımın strateji belirlemedeki hataları, gerek kendi hatalarıyla, aslında kazanması gereken pek çok yarışı puan alamadan ya da düşük puanlar alarak tamamladığı için, şampiyonluk yarışında çok gerilerde kaldı. mclaren mercedes gerçekten toparlanmış görünüyor ve spa-francorchamps kazanabilecekleri bir pist. salaklıklarına doymasınlar efem, şu an çok heyecanlı bir şampiyona yaşayabilirdik...

    sonuç olarak, artık şampiyonluk yarışına heyecan gelmesi zor da olsa, belçika hep güzel yarışlara sahne olmuş, şahane bir piste sahip. bence takvimin en muhteşem pisti. schumi'den de 20. yılında iyi bir performansla podyumu zorlamasını diliyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın