• 10
    satır başlıkları:

    " fenerbahçe türkiye'nin en köklü camialarından biridir, hiçbir şey bunu değiştiremeyecektir. "
    " biz bir sezon boyunca, sahada alnmızın teri ile onurlu bir mücadele verdik, bugünkü sonuç emeklerimizin hiçe sayılmasıdır. "
    " biz fenerbahçe camiası olarak her zaman hukuka güvendiğimizi belirttik, ama şu son yaşanan gelişmeler tamamıyla hukuk dışıdır. "
    " hukuki süreç tamamlanmadan alınan her türlü karar; kişi ve kurumların en tabii yargısal hakkı olan masumiyet karinesine büyük zarar vermiştir."
    " kendi ülkesinin mevcut liginde hala şampiyon ünvanını taşıyan ve gelecek sezon için de henüz küme düşürülme cezası almamış bir kulübün, hak ettiği şampiyonlar ligine katılımının elinden alınması, nereden bakarsanız bakın büyük bir skandalın ilk perdesidir."
    " henüz hiçbir bilgi ve belgennin doğruluğu hukuk nezdinde ispatlanmamışken, uefa'nın tff'den istediği ve tff'nin de fenerbahçe'ye uyguladığı bu yaptırım kabul edilemez."
    " bu yaptırımların sadece fenerbahçe camiasına uygulanması ama aynı şekilde suç isnat edilen birçok kulübün avrupa'da yoluna devam etmesi ise ne yaman bir çelişkidir?."
    " yoksa bir takım camiaların, türk futbolunun sembolü haline gelmiş bazı kulüp yetkililerinin, spor etiği ve hukuka tamamayla aykırı bir şekilde verdiği bazı beyanatlar fenerbahçe adına verilecek nihai kararların şekil almasında etkin rol mü oynamıştır? "
    " hal böyle iken, türk futbolunun her branşta en öncü markası ve başarı simgesi durumunda bulunan fenerbahçe kulübü'nün elde edeceği maddi ve manevi kayıplardan kimlerin ne gibi çıkarlarının olduğunu camia olarak merak ediyor ve gelişmeleri kaygı ile takip ediyoruz. "
    " tüm bunlar göz önüne alındığında, ülke sporunun mihenk taşı olan fenerbahçe'ye verilen zarar, şüphesiz ki türk futboluna verilmiş zarardır. ve bedelini, bu sürecin bu noktaya getirilmesinde payı olan her şahıs ve kurum ödemek mecburiyetinde kalacaktır. "
    " şu son bir kaç gündür yaşanan bazı gelişmeler de bize gösteriyor ki; kulüp başkanımızın ve bazı yönetim kurulu üyelerimizin, doğruluğu ispatlanmamış bir takım suçların isnatı sebebiyle cezaevinde bulunması, temmuz ayından beridir yürütülen soruşturmaya gelen yayın yasağına rağmen, bazı medya unsurlarının akıl almaz hayalperestlikleri ile kulübümüze yönelik başlattıkları çirkin saldırı, soruşturmanın karara bağlanmasını dahi beklemeden, kulübümüzü el birlik şampiyonlar liginin dışına iten uefa ile fifa ve tüm bu gelişmelerin neticesinde yıpranan 30 milyonluk büyük fenerbahçe taraftarı, maalesef yüzleşmek zorunda bulunduğumuz acı gerçeklerden sadece birkaçıdır.
    " bu tablo karşısında kulübümüzün elbet ki alacağı bazı kararlar olacaktır. yönetim kurulumuz, önümüzdeki günlerde, fenerbahçe'nin akıbiyeti ile ilgili kararı hiçbir güç odağının tercihine bırakmaksızın, kendi inisiyatifi ile verecektir. tekrar ediyorum ve bunun altını çizerek söylüyorum; fenerbahçe kendi kaderini kendi tayin edecektir.
    30 milyonluk bir camianın akıbıyetini, arkasında ne gibi güçlerin bulunduğu ve ne gibi hesapların döndüğü muamma olan kişi ve kurumlara bırakmayacağız. "
    " tüm bu olumsuz gelişmelere rağmen, camiamız her anlamda birbirine kenetlenmiştir. yönetimimiz, futbolcularımız ve özellikle büyük taraftarımız, tüm spor kamuoyuna karşı, adına yakışır bir şekilde örnek teşkil edecek bir duruş göstermektedirler. son zamanların trendi haline gelen kulübümüze yönelik karalama ve yıpratma çalışmaları ise, sanılanın aksine tesir etmekte ve fenerbahçelilik, bu süreçten de yine güçlenerek çıkmaktadır."
    " son olarak, türk hukukuna yönelik zedelenmiş olan güvenimizin telafi edileceğini ve kulübümüzün bu soruşturmadan en adil şekilde, aklanarak çıkacağını umuyoruz. netice her ne olursa olsun, fenerbahçe'nin alacağı karara yön verecek bir nitelik taşımayacaktır. 100 küsür yıllık bir camiaya sürülmeye çalışılan bu lekenin bedeli de, yürütülen soruşturmanın sonucundan bağımsız olarak birçok kişi ve kurum için can yakıcı olacaktır. "
    " evet, basın açıklamamız bu kadar arkadaşlar, hepinize çok teşekkür ediyoruz, adalet yerini mutlaka bulacaktır, buna inancımız da sonsuz, bunu da belirtelim. şimdi sorularınız varsa onları alalım ama sadece 5 soru, aranızda seçip sorarsanız bir de, evet.. evet, buyrun. "

    (u: farklı bir kelime dağarcığı bekleyen var mı?)*

    ps: evet, hiç işim gücüm yoktu. gerçekten.
App Store'dan indirin Google Play'den alın