• 294
    maa yönetimi ile memleket sathında futbolu bitirmiş kurumdur. önce şike soruşturmasında tutarsız beyanatlar, sonrasında play-off gibi bir saçmalığı ülkemize kazandırmaları (!) ve en son bursaspor'un cezasının iptali. zannedersem bu arkadaşlar kendilerini bir simülasyon oyununda zannedip kafalarına göre karar alıyorlar. yoksa bu yaptıklarının mantıklı açıklaması olamaz. şahsi adıma lig maçlarını izlemeyi düşünmüyorum bu kirlilik temizlenene kadar.

    bundan sonrasında uefa standartlarına uygun sağlam bir ceza verecek. play-off denen saçmalığı -şampiyon olan takım hariç- hiçbir taraftar sene sonunda kabullenemeyecek. dön tekrar başa. bu saatten sonra bu memlekette futbolun kalan kırıntılı itibarı da gitmiştir.

    kendilerine sadece play-off sistemini uygulayan ülke takımlarının katıldığı bir organizasyon düzenlemelerini öneriyorum. normal lig usülü maçlardan sonra -evet bildiniz- tekrar play-off'lar oynanarak şampiyon belirlenmelidir. şampiyon olan kulüp uefa evraka kupasını kazanacaktır. belçika ekipleri bizi biraz zorlayabilir, san marinolular çantada keklik. bastır türkiye, avrupa'yı titret.
App Store'dan indirin Google Play'den alın