resim
Diego Martín Forlán Corazo
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:45
Uyruk:Uruguay
  • 449
    şimdi bu adamın yaşını bir kenara bırakırsak en önemli özelliği pozisyon bilgisi çok iyi olduğundan, ki biz buna golü koklamak diyoruz, gol yollarında oldukça etkili. mevcut forvet oyuncularımız baros'tan da elmander'den de, anıl'dan da bu konuda üstün olduğu gibi hepsini ezdiği en büyük konu son vuruşları*. adam bildiğin golcü. bu konu da hiç kimseyle gram tartışmaya girmem galatasaray ileri ucunun mevcut en büyük eksikliği son vuruşlardaki beceriksizliktir. dolayısıyla forlan bu eksikliği kapatabilecek çok önemli bir isimdir.

    yaşı dışında kendisinin geçen sezon ki kulüp takımı performansı eleştirilmiş. böyle düşünmek normal ancak şunu unutmamak gerekir ki, futbolcu gittiği her takımda her zaman üst seviyede oynayacak diye bir kural, kaide yoktur. neden kötü oynadığına bakmak lazım. etrafındaki oyuncuların oyunu, performansı önemli, takımın taktiği önemli, teknik direktör çok önemli. bütün bunlar oyuncuların performansını inanılmaz etkileyen unsurlar. bilindiği gibi atletico madrid geçen sezon hayal kırıklığı yaşayan bir ekip. diego forlan'ın bu unsurlardan bazıları yüzünden performansının beklentilerin altında kaldığını düşünüyorum. yani bir oyuncu takımın taktiğine, sistemine uymuyorsa o futbolcu için "kötüdür, gelmesin" demek oldukça yanlış. mesela çok uç örnek vermiş olabilirim ancak barış özbek bizim için tü kaka bir oyuncu ancak bazı taktiklerde, takım oyunlarında bu adamdan maksimum performans aldığın zaman hiçte öyle tü kaka bir oyuncu olmadığını görürsün*.

    entryden de anlaşılacağı üzere bu adamın gelmesini isteyenlerdenim. bu tarz adamların yaşına başına bakmıycaksın, tutup getireceksin arkadaş. hele hele kısa vade de mutlak başarı istiyorsak dünya üzerinde alacağın ilk isimlerden biri forlan olur. katar matar olayını geçiyorum zira forlan şuan en verimli olabileceği zamanlarından birinde. ayrıca kendisiyle inter'in ilgilendiği biliniyor. bu tarz oyuncularla ilgilenildiğinde lütfen katar muamelesi yapılmasın. bak rica ediyorum.

    son olarak demem o ki, imparator ve ekibiyle takım ciddi anlamda yükselişte. hoca bir futbolcu istediğinde takıma neler verebilir, takım ona neler verebilir üzerinde çok fazla durulduğu ortada, yapılan transfler ve görüşülen isimler bunları gösteriyor. forlan çok büyük bir isim ve hani derler ya "ölüsü bile x gol atar" diye, havasını bulduğu vakit dünya kupası'nı nasıl domine ettiyse, ligi'de çok rahat domine eder. adamın göz altına, yaşına başına bakacağımıza sahada ne yapabileceğini konuşmak gerek...
App Store'dan indirin Google Play'den alın