• 3
    sadece biraz para kazanmak icin butun lig heyecani ve coskusunun dibine dinamit yerlestirenlerin planladiklari lig. eger lig tv'ye para kazandiracaksiniz, oturun adina 'armut kupasi' diyeceginiz bir turnuva duzenleyin, ciddi bir de para odulu koyun ki oynamaya degsin.. hem cebimizden para cikmasin hem de para kazanalim kafasi... sampiyon olan sampiyon olur.. sonra da dort takimin katilacagi bu turnuvayi duzenleyin, hatta daha cazip hale getirmek icin uluslararasi hale getirin. ne bileyim yaratici olun biraz.

    belcika'da var bu lig cunku orada fazla takim yok. ayrica yunanistan'da sampiyonluk icin degil, avrupa kupalari icin var play off. benim daha iyi bir onerim var. iskocya'da oldugu gibi her takim ucer mac yapsin birbirleriyle.

    ayrica bu turnuvalar sadece futbol sahalarinda olmasin. decatlon, pentatlon, triatlon gibi olsun.. futbol takimlari, once futbol maci yapsinlar, sonra salona gecip basketbol oynasinlar, ardindan da eskrim, son olarak gures. ayakta kalan sampiyon olur cok da eglenceli olur. ayrica lig tv de bu maskariligi dunyaya pazarlar, en azindan turk dizilerine hasta olan ortadogu ve balkan ulkelerine satabilirler belki bu soytariliklari. adina da oyle desinler ama soytari kupasi.

    bu cinnet halini ancak oruc baslarina vurdu diye yorumlamak istiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın