• 31
    aziz yıldırım,mehmet ali yıldırımlar,şansal büyüka midemi bulandırmaya devam etmektedir. feneri düşürmeği bir yerimiz yemedi ama dostlar alışverişte görsün diye böyle bir önlem aldık desenize. paralar uçmasın diye yapılanlara bak.
    1- avrupa kupalarını milli maçları geçtim,34 maçı zor çıkartan türk futbolcusu playoffu play-outu nasıl çıkartacak.bir de 9 hafta çarşamba pazar oynayacaklarmış.görün sakatlıkları.
    2- gazozuna oynansa olay çıkan istanbul derbilerini,bursa-beşiktaş maçlarını düşünün. play-offta yaşanacak şiddet olaylarını düşenemiyorum. şimdi bu maçlardan bir futbol kalitesi bekle. play-out maçlarında yaşanacak şiddet olaylarında kentin polisinin kendi takımının taraftarına iltimas geçtiğini de unutmayın.
    3- türk seyircisi playoffdan anlamaz ve sevmez. ben buraya yazıyorum. ben geçen bir arkadaşa basketboldaki play-off sistemini anlattım,adamın tepkisi ne kadar saçma oldu.
    4- bunu uygulayan ligler,ilk sıraların çok önceden belirlendiği liglerdir. heyecan çabuk sönmesin diye bu sistemi getirmişleridir.
    5-kısaca bu sistemi getirmek, ben şikeyi önleyemem,aciz kaldım demektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın