• 8
    doğru bir öneri. daha öncesinde geri zekâlı yazarların sözlükten temizlenmesi gerekiyor ama. ekşi sözlük'ten "ateistler sözlükten atılsın" "şakirtler sözlükten atılsın" temalı aptalca başlıklar buraya tanışnmış. aferin. elinize şeker vereyim onları yalayın siz. kulağınızı çeken olursa da gider annenize şikâyet edersiniz. seviye oraya doğru gidiyor.

    tff'nin yaptığı onca onursuzluğa bir de biz kendi mallığımızı ekleyelim, ortalık şenlensin diye mi düşünüyorsunuz? hedefiniz sözlüğün en aptal başlıkları arasında bir başlığınızın görünmesi midir, anlamıyorum ki ben sizi... adam senin gibi düşünmek zorunda mı? senin tarzınla yazmak zorunda mı? ne lan bu dışlayıcılık? kim oluyorsunuz arkadaş siz? mahalleniz şerifi misiniz, nesiniz? sokak köpeğinin sıçtığı bokun dumanı kadar değeriniz yokken gelmiş burada artistlik taslıyorsunuz... türk insanındaki en tiksindiğim, en küçük gördüğüm yandır bu. bütün cahilliğimizin, taşralılığımızın dışavurumu... başka bir şey değil.

    sözlükte moderatör olsaydım böyle başkalarını susturmaya çalışan akl-ı evvelleri atardım sözlükten. defolup gitsinler, soytarılıklarını başka yerde yapsınlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın