• 19
    reklam sayfalarındaki 1903 muhabbeti canlarını sıktığından, bizimle iletişime geçerek yanlış anlaşılmalara sebebiyet veren bu konuda bilgilendirme geçtirler.

    sitenin genel koordinatörü ve editörüle birebir görüştüm geçen gün. öncelikle kukreyenaslan.com'un, adı geçen diğer siteyle hiçbir bağlantısı olmadığı söyleyebilirim. bu talihsiz olay tamamen sitenin kodlarını aldıkları yazılım şirketiyle alakalı. yazılım şirketi daha önce adı geçen diğer siteye de aynı tarz bir uygulama yaptığından böyle bir karışıklık orataya çıkmış. bunu direk olarak bildirdiler ve bu talihsizlikten dolayı üzüldüklerini de dile getirdiler. zira sitenin kurucuları ve kadrosu tamamen galatasaraylı. ve gördüğüm kadarıyla da kulüp ve tribünlerin içinden gelen simalardan oluşan kaliteli bir kurucu kadroya sahipler.

    ilk başta webaslan'dan en fazla ne kadar fazlası olabilir ki diye düşünürken, site ilgilisiyle görüştükten sonra fikirlerim değişti. ticari kaygılarla yayın hayatını devam ettiren bir webaslan.com yerine, kar amacı gütmeyen ve sadece galatasaray temelli haber yapan kukreyenaslan.com'un, bir galatasaray haber portalı olma noktasındaki eksikliği giderebileceğini düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın