• 675
    benim kafamı karıştıran durum bu takımın oyuncularının kendini yere atmasıyla ya da topu vermemesiyle ile ilgili eleştirilmesi. ilk aklıma gelenler;

    -pepe havada bir barcelona'lıya dirseğiyle ölümcül dalıyor. sarı kart görüyor. hiçbir real madrid sever ağzını açmıyor.
    -khedira havada bir barcelona'lya uçan tekme ile dalıyor. hiçbir real madrid sever ağzını açmıyor.
    -sergio ramos messi'ye arkadan tüm gücüyle tekme sallayıp kırmızı kart görüyor. hiçbir real madrid sever ağzını açmıyor.
    -marcelo hiçbir "çirkeflikte" bulunmamış fabregas'a futbol hayatını bitirircesine dalıyor. hiçbir real madrid sever ağzını açmıyor.

    ve böyle olaylar gözardı edilip, kendini yere atan, topu vermeyen barcelona'lı oyuncular kötü, çirkef oluyor. gerçekten anlamıyorum. nasıl bir fanatikliktir bu beyler. kendinize gelin. el-clasico'da öndesin ve kupa alacaksın sen olsan topu verir miydin? futbolcu kazanmak ister. bunun içinde gerekirse sertleşir. ama bu şerefsizlik düzeyine çıkmaz. eğer çıkar ise de gelinip buraya savunulmamalıdır.

    barcelona'yı aile ortamı, altyapı kültürü ve xavi yüzünden seven bir insanım. ama savunmak benim görevim değil. real madrid'i eleştirmekte. zamanla roller elbet değişir. benim derdim sadece bu takımı yaptıklarıyla eleştiren "galatasaray taraftarı" ile. bu zihniyet hiç iyi değil. ilk taşı günahsız olan atmalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın