• 432
    --- alıntı ---
    galatasaray yönetimi arda’yı 12 milyon euro’ya atletico madrid’e sattı. tüm dualarım ve kalbim arda’yla. çok çalışarak, büyük başarılara imza atacağına inanıyorum ve temenni ediyorum.

    ancak bir konuya itirazım var; bonservis bedeli...
    fenerbahçe, hiçbir kariyeri olmayan, zırt pırt sakatlanan hatta hiç oynamadan ve sakat bir halde, emenike’yi 10 milyon euro’ya satarken....
    milli takımımızın yıldızı, g.saray’ın kaptanı, avrupa’nın birçok kulübünün listesine girmiş müthiş yetenek arda turan 12 milyon euro’ya satılıyor. kaosun ortasındaki fenerbahçe mi çok iyi bir pazarlama stratejisi uyguladı, yoksa g.saray’ın ilgili yöneticileri mi bu pazarlığı beceremedi, sizlere bırakıyorum. benim fikrim şudur; emenike’nin 10 milyon ettiği bir pazarda, arda 20 milyon eder.

    --- alıntı ---

    kafasına saksı falan düşmemiştir. tamamen galatasaray yönetimini aşağılamak için yazmıştır. ama haberi yoktur ki atletico madrid gibi güçlü liglerin güçlü takımları istedikleri futbolcuyu istedikleri paraya alırlar. bu saçmalamanın cevabı şu soruda saklıdır.

    emenike'yi transfer eden takım arda turan'ı 12 milyon euro verip alabilir mi? yoksa hem arda'ya hem de kulübe ödemesi gereken para çok daha fazla mı olur?
App Store'dan indirin Google Play'den alın