resim
Engin Baytar
Takım:-
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:40
Boy:1.76
Uyruk:Türkiye
  • 141
    bu transferi engin baytar transferi adı altında yorumlamaktan çok, galatasarayın yerli rotasyonunun yetersizliği başlığı altında değerlendirirsek daha mantıklı sonuçlara ulaşabiliriz. şahsım adına yetenekli ama sorunlu futbolculara hep bir sempati beslemişimdir. neden bilmiyorum ama daha bir çekici gelir oynadıkları futbol. bazen bir maç kafası atar takımı sırtlar götürür. bazen de takımı baltalar. engin ikisini de yapamayacak bir adam. yani takım sırtlamak için yetenekleri yetersiz. takım baltalamak için de kenarda oturan teknik direktör sabır göstermez. eğer kendini verirse çok iyi işler çıkarabilir bundan eminim. kendisi yerine gökhan töre transferi şahane olurdu ama o tren kaçtı bir kere(yok fiyata gitti çocuk).
    şimdi yerli rotasyonu göz önüne alındığında en az 2 transfer daha isterim. olmazsa yeter mi bu transferler ? evet bu sene için yeter. (yazar burada kendi soruyor kendi cevaplıyor).
    şimdi engin'in kadro dışı kaldığı olayı hatırlayalım. kendisi bir maçta kenara alındığı için artistik hareketler yapmış. şenol hocada takım şampiyonluğa koşarken çoluk çocukla uğraşamam deyip, kadro dışı bırakmıştı. yani kendisinin sorun çıkardığı kısım oynamak istemesinden kaynaklanıyor.
    sorunlu adam dedim ya , en yakın örneği bu hafta sonu oynanan newcastle arsenal maçında barton'ı göz önüne alalım. maç 0-0 bitti ve bana göre maçın adamı joey barton'du. her türlü ibişliği yaptı saha içinde ama takımı da ciddi anlamda ileriye taşıdı, geride destekledi. bir iki pislik yaptı ama göz ardı edilir.
    yani sorunlu adam kullanmayı bilene iyidir. engin baytar'a kıyasla keita çok mu sütten çıkmış ak kaşık ? stopere sorunlu adam alınsa karşı çıkarım ama kanatlarda maç içinde patlama yapacak her türlü sorunlu adama sesimi çıkarmam.
    engin c.kazım transferinden takıma katılanlardan. yapacağı her ekstra iş bize kar, yapmadıkları zarar değil. o yüzden yerden yere vurmadan önce biraz bekleyelim derim ben. ayrıca kendisi serdar özkan gibi sürekli şans verilmiş bir adam da değil. engin'e sadece geçen sezon adam gibi şans verildi. bence o şansı da gayet iyi kullanıyordu kadro dışı kalana kadar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın