• 1005
    bugün en çok hakim olduğum, en sevdiğim, en çok para kazandığım lig var. ingiltere cl.

    503 barnsley - middlesbrough ( middlesbrough ligde üst sıralara tırmanmak istiyor artık sıkıldı bu ligde bence, her maça favori çıkıyorlar maç sonucu 2 olur diyorum)
    504 doncaster - nottingham f ( haftanın en zor maçı, doncaster ligin en yavşak takımı belki de, 1-0 olsun bizim olsun derler hep. nottingham da geçen sene şampiyonluğa oynadı bu sene ortalıkta yok, 3 ihtimalli maç ancak 02 ye daha yakın)
    505 ipswich - southampton ( ipswich geçen hafta evinde kaybedince dengesi bozuldu, southampton'ı tanıyoruz zaten, iyi bir kontra atak takımı, maç gollü geçer gibi, üst.)
    506 leeds - hull ( hull bir galibiyet alınca, havaya girdi. leeds boş takım değil, maç 3 ihtimalli gibi görünse de en mantıklı seçim alt üst seçeneğidir. bence alt bu maç, 2-3 gol ideal.)
    507 portsmouth - reading ( hiç bir şey demeden 02ç deyip geçiyorum.)
    508 watford - west ham ( watford ligin üst takımı. atar, yer saçma sapan bir takım. west ham şampiyonluğun en büyük 2. favorisi bana göre. bu maçta atar ve yerler. üst ideal, sistemciler 2/2)
    550 crystal palace - coventry ( crystal iyi gidiyor, geçen hafta gol yemeden 2-0lık bir galibiyet aldılar, bugün gol yerler. üst.)

    en güvendiğim maç; 504 - 02ç
    sürpriz maç; ipswich southampton 4-6 gol.

    bol şans. tabi beni umursayan varsa..
App Store'dan indirin Google Play'den alın