• 9
    gun itibariyle roket gibi yukselen hisselerden edinilen ilk izlenime dayanarak soyleyebilirim ki, federasyon'un bu aksam alacagi karardir efendiler.

    zaten yeterince sogutuldu dava, arada bir yeni sorgulamalar oldugunda duyduk haberleri, bir de aziz yildirim'in hastaneye kaldirildi haberlerinde. biz hep heyecanliydik biliyorum, ama korkarim federasyonun bugun cikip "biz sike olmadi demiyoruz, bizim karar almamiz icin yeterli ifade vs vs. yoktu" demesi muhtemel. kisaca etliye sutluye dokunmak istemeyecekler, fenerbahce'ye devam diyecekler, davanin bitmesini beklemeye baslayacaklar. "daha iddianame yazilmadan bizim karar almamiz dogru olmazdi" tarzinda surprizler de mumkun gayet. benim ama bu yargilama surecinde memnun oldugum iki nokta var.

    bunlardan ilki, dava sonuclanir ya da iddianame hazirlanir, basina aciklanir falan ve sike yapildigi alanen kanitlanmis olursa, umit ederim, uefa bizim ulkemize okkali bir ceza verir. bu ceza'ya hepimiz razi oluruz, milli takim dahil ama fenerbahce ve federasyon, ulke spor basini ve futbol severleri gozunde net bir sekilde bir daha kendine gelemeyecek sekilde ayiplanir, aramizdan ayiklanir.

    ikinci husus su, ben sike sorusturmasinda net bir sekilde sikenin kanitlanacagini dusunuyorum, ancak bu surecte, fenerbahce, gittigi her deplasmanda sikeci damgasiyla cikacak, butun taraftarlar ayni seyi soyluyor olacak.

    basiretsiz bir karar bekliyorum bu aksam, dogrudur. ama bana kalirsa sike eninde sonunda kanitlanacak, gitmesi gerekenler, hakettikleri yere yollanacak. bize sadece biraz sabir lazim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın