• 658
    bu geceki el clasico'da profesyonelce istediğini alan takım. eğer alexis sanchez maçın genelinde messi'yi sabote eder gibi oynamasaydı(yeni olmasıyla açıklanabilir bu durum) kazanabilirdi bile. şimdi burada "birlikte oynamazlar" geyiği yapmak istemiyorum; ama messi'nin koridorunu tam anlamıyla kavrayamamış olacak ki sürekli kapattı. messi'nin koridoru dediğim yer tam sağ kenar değil; ama 4-3-3'ün sağ uçtaki bölgesi de değil. ikisinin arasındaki messi'nin içeri katetmeyi kafasına koyduğu yere denk gelen ince kırmızı hattı kapatıyor bu adam. guardiola çözüm bulamazsa ikisi de gizli bir satranç oynar gibi uzaktan birbirini çalımlar durur. açıkçası kişisel olarak da bu adama pek ısınamadım, sonuçta koynumuza alacak değiliz tabi. fakat var bir problem. sanırım messi'ye bir şey olursa diye alınmış. elbette çok değerli oyuncu orası ayrı. sol kenarda nasıl olurdu görmek gerek.

    ------------------------ david villa -------------------
    alexis sanchez --------------------------- messi

    ----------------------------------------------------------
    -----iniesta------------ xavi --------fabregas--------

    abidal ------ pique ------- mascherano ---- dani alves

    ------------------------- valdes ---------------------------

    not: yuhhh!.. zaten sanchez'i çıkart pedro'yu koy daha iyi; ama asıl orta üçlüdeki tam yerine gelen fabregas yılın transferi, bir aksilik olmazsa.

    not: aslında böyle kadrosuna kadar yazdık imrenerek baktık; fakat ne var biliyo musun; işte 1998-2000'deki galatasaray şu takımla maç yapsa, kesin yener diyemezsin elbette ancak yenebileceğine inanarak izlersin. tam da bu yüzden galatasaray başkadır!.. evet arda gitti; fakat terim o koltukta ve ünal aysal yönetiminin yarattığı imkanlar, telekom arena vb. varken, önümüzdeki iki yıl içinde neden olmasın diyor insan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın