• 6
    izmirli basketbolseverlerin aksine sözlük yazarlarının ilgi göstermediği ve bizim açımızdan* kötü geçen bir turnuva olmuştur.

    turnuvanın ilk gününde zayıf ve yıldız oyuncusu bulunmayan ukrayna'yı ancak uzatmalar sonucunda yenmeyi başarabildik, bu galibiyet turnuvadaki ilk ve son galibiyetimiz oldu.
    ikinci gün nowitzkisiz almanya'ya vasat bir oyundan sonra boyun eğdik.
    üçüncü gün ise ders gibi bir mağlubiyet aldık ve teodosicli, kristicli, savanovicli sırbistan'a farklı mağlup olarak 4 takımlı turnuvayı ukrayna'nın önünde 3. olarak tamamladık.

    turnuva boyunca bir türlü istikrar sağlayamayıp istediğimiz oyunu sahaya yansıtamamamıza rağmen önemli eksiklerimiz de vardı. semih erden ve ömer aşık'tan turnuva boyunca hiç yararlanamadık. kerem tunçeri almanya maçında, hidayet türkoğlu ise sırbistan maçında hafif sakatlıkları nedeniyle sahadaki yerlerini alamadılar.

    sonuç olarak gayet güzel bir organizasyondu fakat bizim açımızdan gerek oyun, gerek sonuç olarak hiç açıcı bir turnuva olmadı ve önümüzdeki avrupa şampiyonası için pek olumlu sinyaller vermedik. umarım gereken dersler çıkarılır, önlemler alınır ve avrupa şampiyonası'nda gerçek gücümüzü ortaya koyup iyi bir sonuç elde ederiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın