resim
Hakan Şükür
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:52
Boy:1.91
Uyruk:Türkiye
  • 1229
    --- alıntı ---
    arda’nın gitmesi gerektiğini açık yüreklilikle söylüyordum. verdiği kararın da son derece doğru olduğunu düşünüyorum. milli takım kampında arda’yla görüştüm. gitme kararı verdiğini daha önceden biliyordum. türkiye’de kendi görevlerini yapamayan yöneticiler, mevcut transfer yanlışları farklı yönlere aksettirmeye çalıştılar. arda bu davranışın kurbanı olarak tepki aldı. ben de bunu hep yaşadım” dedi.

    ispanya’da daha özgür olabilir, iyi oynar bu da milli takimimiza olumlu yansir
    şükür, “son birkaç senede arda’nın kurtuluş maçları hep milli maçlar oldu. galatasaray’daki takımın değişkenlik göstermesinden kaynaklanan bir nedendi. kendisi çok karakterli, ayrıca futbolculuk özellikleri üst düzeyde. gitmiş olması beni çok sevindirdi. daha özgür olabilir, daha iyi oynar ve bundan sonraki süreçte bu durum milli takımımıza daha fazla yansır” diye konuştu.

    fatih terim kalmasini istediği için süreç uzadi; yoksa arda çok önceden gidecekti
    terim’in arda’nın kalmasını çok istediğini dile getiren hakan şükür, “fatih terim’le konuştum. fatih hoca arda’nın kalmasını çok istiyordu. arda’yı çok seviyordu, terim için farklı bir yeri var. transferin gecikmesi buna bağlı; fatih terim’i kıramadı; ama gitmek istiyordu. kulüp de kalmasını çok istiyordu. fakat, arda gitmeyi çok istedi.. atletico madrid büyük bir kulüp. taş yerine oturdu. ben de çok sevindim” dedi.

    bu baskiyi kaldiramazdi; atletico’da kollektif oyun içerisinde daha başarili olur
    hakan şükür, “galatasaray adına üzüldüm. takım için büyük eksiklik. arda, futbolun dışında kaldı. çok eleştirildi. yapmış olduğu bir hata bütün sezona mâl edilir oldu. haliyle bu psikolojiyi yönetmek kolay değil. çok ağır bir durumda, kaldırması güç. onu en iyi ben anlarım. daha önce yaşadıklarını yaşadım. galatasaray taraftarı arda’yı seviyordu, halâ seviyorlar çünkü o halâ takımın kaptanı. arda iyi bir takıma gittim, ama bu yeteneklerini iyi bir konsantrasyon ve çalışmayla birleştirirse real madrid, barcelona gibi takımlara gidebileceğine inanıyorum. atletico’da kolektif oyunun içerisinde yeteneklerini çok daha fazla gösterecektir. umarım mutlu bir evliliği olur. eğer galatasaray’a dönerse de daha donanımlı bir şekilde döner” diye konuştu.

    --- alıntı ---

    http://www.radyospor.com/News.aspx?ID=146548
App Store'dan indirin Google Play'den alın