• 10
    ilginç açıklamalar yapmış:

    - arda'nın transferi, anelka'nın transferi ile birlikte türk futbol tarihinin en büyük transferi (baliç ve okocha daha büyük meblağlara gitmişti, hakan - emre - okan - ümit davala ise daha büyük takımlara.)

    - galatasaray bu sezon (arda, cana ve culio) 17 milyon euroluk satış ve 10.5 milyon euroluk transfer yaparak bu ana kadar kar etmiş durumdadır. (bence takımın yapılanması ve kadro derinliği anlamında oldukça zarar etmiştir)

    - arda’nın ispanya’ya gitmesi aynı zamanda bir pazar etkisi yaratmıştır. real madrid’in özil, şahin ve altıntop’u almasının ardından türk futbolunun ispanya’da tanınması için önemli bir adım atılmıştır. türkiye’deki şike skandalının yaşandığı günlerde önemli bir gelişme. (şike skandalı bir nesil boyunca üstümüzde kalacak sanırım.)

    - arda’nın türkiye’de çok ünlü olması sayesinde ispanyol futbolu türkiye’de daha çok tanınacak. la liga maçlarının izleyici sayısı, bu transfer sayesinde önemli ölçüde artacak. (ispanya ligi'nin türkiye'de ne kadar tekip edildiğini bilse, eminim şok olurdu)

    - galatasaray’a ticaret ve pazarlama yönetim danışmanı olarak katılması en kısa zamanda yaşanamayacakmış:

    "thomas kurth ile beraber, başkan ünal aysal ile şartlarda anlaştık. ancak yönetim kurulunun benim aday gösterilmemi tamamen onaylamadığını öğrendim. dahası, uygulanmak istenen projede gereken denge yeterince yok. açıkça, bu tür şartlar altında işi kabul etmeyi de istemedim. ayrıca, bağlı olduğum şirket prime time sport, beni üç ay boyunca son derece meşgul edecek iki uluslararası proje aldı. bu yüzden, yönetim kurulundaki durum değişse bile galatasaray’a en kısa zamanda katılmam mümkün değil. heralde, başkan ünal aysal ve başkan yardımcısı adnan öztürk’le kulübün nasıl yönetilmesi gerektiği konusunda aynı görüşü paylaşıyorum. ve doğru zamanın gelmesi halinde galatasaray’a dahil olmaya istekliyim. "

    (doğru zaman futbolda olası bir tökezleme sonrasında ali dürüst'ün geri planda kalması demek galiba)
App Store'dan indirin Google Play'den alın