• 36
    (alinti: galatasaray’a sakatlıkları bulunan arda, kewell ve meira’dan iyi haberler geldi. hamburg’la perşembe günü almanya’da oynanacak uefa?kupası maçında üç yıldız da forma giyebilecek...

    bu sezon sakatlıklardan çok çeken cim-bom’da arda, kewell ve meira, hamburg maçına yetişiyor. sarı-kırmızılı takım izinli olmasına rağmen florya metin oktay tesisleri’ne gelen arda ile kewell’ın ciddi bir durumlarının bulunmadığı ortaya çıktı. bursaspor maçında aldığı darbe yüzünden ayağında ödem oluşan avustralyalı yıldız kewell tedavisinin ardından fizyoterapisti ile özel bir çalışma yaptı. kasık adalesindeki zorlanma ve buna bağlı ağrılar yüzünden hamburg sınavı düşünülerek bursa maçında riske edilmeyen arda’nın da hızla iyileştiği ve perşembe günü forma giyeceği kaydedildi.
    bursaspor maçının ilk yarısında sırtında adale spazmı meydana gelen, ancak ağrılarına karşın 90 dakika sahada kalan fernando meira’nın durumunun da ciddi olmadığı ifade edildi. tedavi uygulanan portekizli oyuncunun, uefa kupası sınavında takımdaki yerini alabileceği vurgulandı. bu arada teknik direktör bülent korkmaz’ın bir gün izin verdiği sarı-kırmızılı takım, hamburg karşılaşmasının hazırlıklarına bugün yapacağı antrenmanla başlayacak.)

    müjdemi isterim.
    *
App Store'dan indirin Google Play'den alın