• 39
    bogdan stancu varken gereksizdir! şaka lan şaka!
    arda turan'ın yerini dolduracak oyuncunun safi bir kanat oyuncusu olması yetmez. arda turan takımda sadece bir kanat oyuncusu olarak oynamıyordu zira. solda oynuyor görünmesine rağmen takımın oyun içindeki lideri idi. ayrıca adam eksiltme yeteneği, topla oynama yetenekleri üst düzey bir futbolcu idi. gelecek oyuncunun da bu özelliklere sahip olması gerekiyor. çünkü böyle bir oyuncuya şu an çok ihtiyacımız var.
    yerli oyuncu olarak olcan ve volkan'ın adları geçiyor. öncelikle bu oyuncuları takımlarının bırakacaklarını sanmıyorum. ama olurda bırakırlarsa bile saydığım özelliklere sahip değiller gibi geliyorlar bana. olcan yetenekten çok çalışkanlığı ile yer edinen bir oyuncu. oyun içi lideri olabilecek bir oyuncu değil. sol kanata o alınırsa bir de orta sahaya transfer yapmak gerekir. volkan'ı ise arda turan'ın bir seviye altında bir oyuncu olarak görüyorum. yetenek var ama kafa yok oyunculardan. ayrıca devamlılığı da yok. ama sanki olcan'a oranla daha doğru ve olası bir transfer gibi geliyor.
    yerli değil de yabancı olursa bu sol kanat transferi diyebileceğim bir şey yok. sadece yaşlı bir oyuncu olmasın isterim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın