• 2
    öncelikle tartışma grubunun genelinin aynı kanıda olduğu bir konu seçilir

    mesela ; messi büyük futbolcudur

    şimdi bu önermeyi ahmet çakar algılar ve hemen grubun en ortalık yerine "bırak ya messi büyük futbolcu filan değil" diyerek oltayı bırakır.
    ilerleyen saniyelerde gruptan 1-2 kişi "ya abi yapma nasıl değil" diyerek amatörce ahmet çakar'ı sıkıştırdıklarını sanarlar çünkü zannederler ki ahmet çakar sözünü geri alıp sohbete devam edecek ama ahmet çakar milyonlar önünde karizmasını çizdirecek bir adam olmadığı için baskın basanındır felsefesinden hareketle 2. bombayı patlatır "madem messi iyi futbolcu arjantini dünya şampiyonu yapsaydı"programdakiler 2. bombanın etkisiyle sersemleyip "e ahmet abi daha genç çocuk yapar ileride" tarzı ikna yollarına giderler, fakat ahmet yüklenmeye devam edip "ne var kardeşim pele de maradona da gençti ikiside dünya şampiyonu yaptı ülkelerini der ve karizmatik bir laf ile bitirir "büyük futbolcu herkes olamaz messi ancak iyi futbolcu olabilir" der ve en güzel boyun kıvırma hareketini yaparak son noktayı koyar.
    masadakiler bi daha bulaşmayalım bizi de madara eder bu diyerek o dk dan sonra ahmet'in her dediğine "bende katılıyorum ahmet sana" diyerek destek verirler.

    yukarıdaki örnek birebir yaşanmamıştır fakat buna benzer örnekler her hafta tekrarlanmaktadır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın