• 3115
    üzülerek söylüyorum ki stadımızda evsahibi olarak maç oynama talebi gelmesinde talep edeni değil eski yönetimimizi suçlu görüyorum.
    eski yönetimimiz hatırlayın hemen her platformda konuya alakalı alakasız her cümleye "stadın yapımında desteklerini esirgemeyen sayın recep tayyip ..." diye başlayan bir ifade ile başlardı.bu ifade o kadar çok tekrarlandı ki bi galatasaraylılar dışında her takım taraftarında stadımızın anonim bir stad olduğu algısı yerleşti.
    elbette ki trabzonspor taraftarı bizlerin bu stad yapılırken çektiğimiz sıkıntıları, kulübümüzün stad karşılığı yapmış olduğu fedakarlıkları bilmesini bekleyemeyiz. yani kanımca burada lanet edilmesi gereken trabzonspor veya taraftarı değildir. adamlar böyle bir durum gerçekleşince direk akıllarına türk telekom arena geliyor bizim eski gereksiz demeçlerimiz yüzünden.
    tabii şimdiki yönetim bu izni vererek bu alıgıyı daha da korkulması gereken alışkanlık haline çevirmek üzere. aslında bu algıyı ortadan kaldırmak için bile bence izin verilmemesi gerekirdi.
    ayrıca trabzonspor özelinde şöyle de bir durum var: zaten türk telekom arenada oynanan ilk trabzonspor-galatasaray maçında seyircisiz oynayarak mağlup olduk. şimdi trabzonspor avrupa macerasında türk telekom arenada güzel bir futbol ve iyi bir sonuç aldığını varsayalım. olası bir şampiyonluk çekişmesi sonucu trabzonspor ile ligde başbaşa kaldığımızda türk telekom arena şampiyonluk yarışında bizim için bir silah olacak mı ?
App Store'dan indirin Google Play'den alın