• 361
    şimdi içimdekileri dökmenin pek bir manası yok geçmişe dönüp gereksiz detayları yazmanında...

    ama bugün şeyler söylendi ki öncelikle doğrudur yanlıştır bilemem. ama bahsi geçen olayın dillendirilmesi bile yeterince korkunç. twitter'da oktay mahmuti'nin kulüp içi bazı durumlardan rahatsız olduğu ve istifa etmesinin şaşırtıcı olmayacağını yazmış birileri. umarım, dilerim ki bunlar tamamen uydurmadır. ama değilse bu kulübün iç dinamiklerinin öncelikle kendilerini sorgulaması lazım.

    sezon biter bitmez ceo muhabbetleri çıktığında bunun altında başka şeylerin yatıyor olabileceği konuşulmuştu sonra neyseki o mevzu şimdilik kapandı. sonra nur gençer çıktı ve oktay büyüklerini, abilerini dinlemiyor dedi* ve aba altından sopa gösterdi. son olarakta galatasaray erkek basketbol takımına sponsor olması beklenen medical park'la bir türlü beklenen anlaşmanın gerçekleşmiyor olması şubede sorun olabileceğine dair işaretlerdi. bu son olay ise tuz-biber ekti.

    tek temennim bu olayın bir yanlış anlaşılma veya boşboğazlık olmasıdır. umarım oktay mahmuti'nin bu takım için değerini birileri anlayabilmiştir. bu arada sadece merak ettim acaba yeni başkanımız oktay mahmuti'yle tanışmış mıdır?
App Store'dan indirin Google Play'den alın