resim
Juan Emmanuel Culio
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Merkez orta saha
Yaş:41
Boy:1.76
Uyruk:Arjantin
  • 892
    http://septib.files.wordpress.com/...10/06/juan-culio.jpg

    bu resmine bakınca nedense hüzünlendiğim futbolcudur.

    ne bileyim günahsız bir adamdı belki de, takımdan gönderilmeyi oldum olası bir ceza, bir uzaklaştırma gibi gördüğüm için bu sonu çalışkan, mücadeleci ve iş ahlakına sahip bir oyuncuya yakıştıramadım.

    kewell bile çürüktü yaşlıydı tamam kabul ama culio'nun gönderilmesi için aklıma tek bir mantıklı gerekçe gelmiyor. inşallah yerine gerçekten kendisini hiç aratmayacak yerli/yabancı bir adam alırız da rotasyon oyuncusu eksikliği hissetmeyiz.

    geçen sezonun devre arasında bize geldiğinde "yıldız transfer" olarak lanse edilmişti=) tebessüm etmiştim nesi yıldız falan diye ama harbiden kapı gibi adamdı, kariyeri boyunca hiç büyük takımda oynamamış, milli takıma da seçilmemiş bir adam sadece romanya ligi'nde 4 istikrarlı sezon geçirip nasıl yıldız olabilirdi ki?

    fener medyasının taşak geçmek için "yıldız transfer culio" diye lanse ettiğine bahse girerim, ama harbiden yıldız çıktı adam... belki de yedekte oturmak için fazla büyük bir isimdi o yüzden gönderildi ne bileyim...

    olm adam şampiyonlar liginde falan oynamış lan, roma'yı falan devirmiş tek başına...

    http://www.ressim.net/61/upload/f9b3d5f7.jpg

    ameleydi işte bizden biriydi...

    yahu romanya şampiyonu cluj'un sol kanadı, zaman zaman oyun kurucusu olarak iki sezon şampiyonlar liginde, bir sezon da uefa kupasında teşrif etmiş bu adamı gerekirse sol bek oynatalım falan dedik ya düşünüyorum da iyi ki gitmiş... sırf sol ayaklı diye gerektiğinde sol bek oynasın diyebileceğimiz senden daha boktan adamlar var culio.

    http://www.youtube.com/...&feature=related

    belki de ortalama adamın tekidir ben duygusal bakıyorum olaya... yalnız sadece şundan eminim, orduspor için çok büyük transferdir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın