• 3069
    sadri şener'in stad hakkındaki düşüncelerinin şimdilerde nasıl olduğunu merak ediyorum. bir allah kuruşu ödemeden sahip olduğumuz stada zamanında esip gürlediydi, yaptığımız yanlıştı hani.

    yok birader o günlerde ne çektiğimi kimlerden ne laf yediğimi ben biliyorum. 2. sınıf vatandaş muamelesinin dibine vurup şimdi de pişkince stad isteyemezsin. siktir git nerde oynarsan oyna. yüce hükümetin böyle durumlarda maç oynayabilmen için çok muazzam bir stad yaptı sana git orada oyna.

    hayır arkadaş 6 ayda insan nasıl yüzsüzleşir bu kadar anlamıyorum. bizden başka kimseye başarı sağlamasın istemiyorum. 15 ocak sonrası laf sokmayan merci kalmamıştı. diyanet işleri bakanlığı tarafından bile kınandık lan şimdi kim hangi yüzle maç oynamak için izin istiyormuş.

    ayrıca sadri şener'in iki gün önceki " umarım galatasaray'da yargıda aklanır" sözünü es geçmemek gerek, sanki kendileri aklanmış da üstelik bizim de aklanmamzı gereken bir husus varmış gibi konuşması. kurusa bakma sadr çok acaipsin, aklan da gel.
App Store'dan indirin Google Play'den alın