• 7
    --- alıntı ---
    sariye kumral: bütün kupaları kazanmak istiyoruz

    galatasaray medical park’ın yeni transferi sariye kumral, galatasaray televizyonu’na açıklamalarda bulundu.

    yeniden galatasaray’a döndün. transferinle ilgili neler söylemek istersin?

    tekrardan galatasaray’a gelmekten dolayı tabii ki çok heyecanlıyım. böyle güzel bir takımda olmaktan dolayı çok mutluyum. sonuçta takımımız çok kuvvetli ve bu sene çok iyi bir takım oluşturduk. çok güzel başarılara imza atacağımıza inanıyorum.

    transferlere baktığımızda takımda birlikte olmaktan gurur duyulacak isimler var. bu isimler hakkında neler düşünüyorsun?

    öncelerden beri en çok beğendiğim oyuncu diana taurasi’ydi. diana ile oynayacak olmaktan dolayı inanılmaz mutluyum. umarım bir terslik olmaz da diana ile güzel bir sezon geçiririz diye düşünüyorum. bu nedenle de çok heyecanlıyım.

    yabancılar henüz gelmedi. şu ana kadar nasıl gidiyor hazırlıklar? sen fizik olarak nasıl durumdasın?

    yeni başladık. fiziksel olarak çok da iyi durumda değilim. çünkü bir süre ara vermek zorunda kaldım. bu nedenle öncelikle bu arayı tamamlamam gerekiyor. bu yüzden de özel olarak kendi fiziğimle ilgili çalışmalar yapıyorum. kendi fiziğimi toparlamak için. daha sonra da takım tamamlanınca yabancı oyuncular da gelince daha kapsamlı bir çalışma içine gireceğimize eminim.

    hem bireysel hedeflerin, hem de takım olarak hedefleriniz neler?

    bireysel hedeflerim bütün takımın hedefleriyle bağdaşıyor. çünkü biz takım olarak hem türkiye şampiyonu olmak hem de diğer kupaları almak istiyoruz. hem de euroleague’de şampiyonluk yaşamak istiyoruz.

    galatasaray taraftarına bir mesaj vermek ister misin?

    onlara çok teşekkür etmek istiyorum. buraya geldikten sonra facebook’tan aramıza hoş geldin mesajları aldım onlardan. tekrardan çok teşekkür ediyorum. söyleyeceğim tek şey bizi yalnız bırakmasınlar.

    --- alıntı ---

    resmi sitede röportajı yayınlanan yeni transferimiz...
App Store'dan indirin Google Play'den alın