resim
Mustafa Sarp
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:Trabzonspor
Yaş:43
Uyruk:Türkiye
  • 2
    (alinti: sezon sonu serbest kalacak olan mustafa’yla 1 yılı opsiyonlu 3 yıllık sözleşme yapıldı. korkmaz’ın eski öğrencisi ilk yıl 600 bin $ alacak.

    vatan gazetesi'nin haberine göre, g.saray’da göreve geleli henüz iki hafta olmamasına rağmen farkını hissetiren ve 3’te 3 yaparak takıma hayat veren bülent korkmaz yeni sezonun kadrosunu kurmak için de düğmeye bastı.

    göreve gelmeden önce yaptığı açıklamalarda mevcut kadronun korunması ve birkaç iyi takviye yapılması durumunda takımın daha başarılı olacağını belirten korkmaz’ın alınmasını istediği ilk isim olan mustafa sarp artık g.saray’da. sarı-kırmızılılar, bursaspor ile mukavelesi sezon sonu bitecek olan başarılı orta saha oyuncusu ile sözleşme de imzaladı. 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 3 yıllık mukaveleye imza atan mustafa’ya ilk yıl için 600 bin, ikinci yıl için 650 bin son sezonu için ise 700 bin dolar ödenecek. fifa kurallarına göre mukavelesi mayıs ayında bitecek bir futbolcu ocak ayında başka takımlarla görüşüp sözleşme imzalayabiliyor.

    ocakta olmamişti
    bülent korkmaz’ın kayseri erciyesspor’dayken de öğrencisi olan mustafa sarp’ı g.saray devre arasında da almak istemiş ancak kulübüyle yapılan görüşmelerde bir türlü anlaşma sağlanamamıştı. g.saray’la sözleşme imzalayan yıldız futbolcu dün akşamki maçta da yeni takımına karşı ilk 11’de görev yaptı.
    aslan’a golü var
    bu sezon süper lig’de bursaspor ile 20 maçta ilk 11’de sahaya çıkan mustafa sarp’ın 4 de golü var. toplam 1742 dakika sahada kalan mustafa, g.saray’ın ilk yarıda 2-1 yenildiği maçta timsah’ın ilk golünü atmıştı.)
App Store'dan indirin Google Play'den alın