• 3045
    barcelona'nın sponsoru olan seiko'nun türkiye distribütörü tt arena'da bir program organize etmişti. 28 mayıs 2011 barcelona manchester united maçı 'nı vip salonunda dev ekrandan izletmişti davetlilere. yemek eşliğinde, hoş bir ortamda böyle bir maçı izlemek gerçekten büyük bir keyifti, hele bu olay yeni mabedimizde olunca apayrı güzellikte oldu tabi.

    maçtan önce ve devre arasında stadyumu gezme imkanım oldu, hatta ben bi ara maç devam ederken sigara içme bahanesiyle tribünlere gittim, koca statta tek başımaydım. oturdum mabedimizi seyrettim uzun uzun, muhteşem bir manzara vardı.

    o gün heralde hayatımın en unutulmaz günlerinden biriydi. dolu dolu geçmişti, sahaya inip çimlerde gezdim, yedek kulübesinde fatih terimin koltuğuna, fatih terim gibi oturdum :) seyirciyken tam tersi oluyordu ama o gün ben sahadan, yedek kulübesinden tribünleri seyrettim.

    o muhteşem statta büyük başarılara imza atacağımız, tribünlerde çılgınca kutlamalar yapacağımız günler geldi gözümün önüne. sonra "amin" dedim, üç ihlas bi fatiha okudum ve ayrıldım mabedimizden.
App Store'dan indirin Google Play'den alın