resim
Diego Martín Forlán Corazo
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:45
Uyruk:Uruguay
  • 392
    ünal aysal'ın yıldız transfer getirmek istediğini biliyoruz. taraftara yıldız bir oyuncu getirip arena'yı doldurma amacı da var. ah bi bilse ki bu gözler selçuk inan'ı gördükten sonra yıldız falan istemez.
    ama bence forlan'ın üzerinde bu kadar ısrar edilmesinin sebebi atletico madrid yetkililileriyle görüşmenin basında "3 yıldız da galatasaray'da" şeklinde yaygara şeklinde çıkması. oyunculardan "olur" alınmadan basına transferler bitmiş gibi yansıtıldı. e bunların içinden de en kötüsü olarak gösterilen ujfa geldi(ki o gelip herkesin ağzını oyunuyla kapattı ama olsun) bu da ünal aysal'ın eleştirilmesine, yönetimi hakkında ilk homurdanmaların çıkmasına neden oldu. bu da ünal aysal'ın canını sıktı muhtemelen. o yüzden forlan'ı 3'e 5'e bakmadan getirip taraftarla barış imzalayayım, karizma çizilmesin diye düşünüyordur.

    forlan ismini ilk duyduğumuzda herkes heyecanlandı, herkes gelsin gelsin moduna geçmişti. ama sonradan forlan'ın yaptığı abuk sabuk açıklamalar soğuttu şahsen beni. taraftarın büyük bir bölümünün de aynı şekilde düşündüğünü sanıyorum. gelirse para için gelecek. atletico'da da istenmiyo zaten. illa da yıldız alıcam tt arena'ya helikopterle indirticem deniyorsa forlan değil arshavin gelsin. forlan da daima iyi hatırlansın. geldiği taktirde ilk maçında hata yapınca para mevzularının çarşaf çarşaf serilme olayı da olmasın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın