• 24
    taraf gazetesinde köşe yazarlığı yapan gazeteci.

    kendisi hakkında eleştiri yaparlarken birgün gazetesini delil olarak kullanmaları çok ironik olmuş. tamam sizin dediğiniz gibi taraf cia'nın gazetesi katılıyorum. peki birgün gazetesi nerenin gazetesi yahu?

    ayrıca burada bir çok sığ insan olduğundan ve hayatları saplantıları ile yaşamak üzerine kurulu olduğundan herkesi de öyle düşünüyorlar. yahu baransu'nun dediklerinin aynısını bugün sanem altan da demiş yaşar yalçın da demiş. yarın bir başkası daha diyecek. balyoz davasına andıç-ergenekon'a, baransu/taraf dedi diye mi öyle veya tam tersi bakıyorsunuz? yoksa ortaya konan delilleri kendi beyin süzgecinizden geçirip demi bakıyorsunuz? bn ikincisini tavsiye ediyorum. ama spor gibi basit konularda bile saplantılarına boğulan (ayhan mustafa hagi v.b.) insanlar siyaset gibi donelerin farklı ve esnek olduğu bir mecrada veya ekonomi gibi parametrelerin sizin elinizde olmadığı bir ortamda iyicene apışacakları kesin.

    sonuç olarak baransu'nun kim olduğu değil ne ddiği önemlidir. zamanında tuncay özkan'ın dedikleri içinde başkaları "yahu bırak o adamı adam iki defa sünnet olmuş!!" diyordu:)) sanki bir insanın güvenilirliği sünnet sayısı ile alakalıymış gibi. 2 defa sünnet oldu yalancı demek ki sünnetsizler sizin için süper adam :)) demek istediğimi tekrar söyliyeyim baransu'yu tanımıyorsanız onun psikolojisinden, ruh durumundan, boyundan-posundan bahsetmeyecekseniz burada onun paylaştıkları ile ilgili konuşabilirsiniz. burada da kriter onun dedikleridir. dediğine inanırsınız inanmazsınız ama bir insanı çalıştığı gazete ile değerlendirmeyin. kanal7'de tgrt'de çalışan tanıdıklarım vardı adamı görseniz hayatta tahmin etmezsiniz ama kolay tabi etiket yapıştırmak bu toplumda. kanal7 demi çalışıyor aaa kessssin dinci ben sana diyim. oooo tarafta mı kesin cia ajanı bak gör yaz bunu bir kenara. ahahaha bu şizofrenik paranoidleriniz hareket kabiliyetinizi de daraltıyor farkına varın artık.

    son söz: mehmet baransu şike davasında yaptığı çıkışla olayın ötelenmesini gizlenmesini başka mecralara kaymasını engellemiştir. artık daha fazla gazeteci çıkacaktır bu davanın üzerine giden. bu arada bir anlatsın bakalım şu çok bilmişler neymiş m.baransu'ya verilen talimatta o talimat doğrultusunda haber yapıyor bu adam? yahu ne talimatı olacak. anasını sattığımın futbolunda bir bok yoktu da aziz'i bitirme planı mı yani bu? fb şarabımı içtiniz aslanım resimlerle mi anlaşıyorsunuz? anasını satayım bin tane delil konmuş ortaya en azından bu adamların piyasa da kafalarına göre at koşturduğu ihale kapattığı tehdit ettiğine yönelik ki 100 klasör var 21 i gitmiş tff'ye ve siz davanın hikaye dava olduğuna baransu'nun da aldığı talimat doğrultusunda çalıştığına inanıyorsunuz. afiyet olsun oruç çarpmış sizi...
App Store'dan indirin Google Play'den alın