resim
Diego Martín Forlán Corazo
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:44
Uyruk:Uruguay
  • 384
    çok değil bundan 1-2 sene önce forvetsizlikten arda turan'ı forvet oynatmak zorunda kalan galatasaray'ın taraftarlarının bir kısmının istemediği futbolcu.

    son senelerde hücum oyuncularımızın yaşadığı şanssızlıklar ve formsuzluklar ortadayken fatih hoca'nın bu sene forvet hattını sağlama alma isteği çok mantıklı. baros tabiki candan öte ama çok fazla sertlik gören, bu yüzden çabuk sakatlanan ve kolay kart yiyen bir oyuncu. elmander'in takıma nasıl uyum sağlayacağına sırf liverpool maçıyla karar veremeyiz, stancu'dan ise ben bu sene verim alacağımız hatta fatih hoca'nın ona şans vereceğini sanmıyorum. bu durumda bir forvete daha ihtiyacımız var ki bu drogba olmayacaksa, arshavin olmayacaksa forlan olsun.

    düşük maliyetli yerli forvet meselesi de ezbere konuşma. geçen sene mehmet batdal vardı ki kendisi düşük maliyetli, yerli forvetin üstüne bir de genç yetenek, hakan şükür'ün veliahtıydı. ama tabi ki tutunamadı gitti. yine benzer senaryolar yaşamaya gerek yok.

    zor zamanlarda sahaya çıktığında eli ayağı titremeyecek, çatır çatır golünü atacak adamlar lazım bize artık. ve bence forlan tam da buna uygun.

    keşke gelse.
App Store'dan indirin Google Play'den alın