resim
Diego Martín Forlán Corazo
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:45
Uyruk:Uruguay
  • 374
    galatasaray futbol takımının bir adet stoper ve sol bek bölgesi (bkz: boş) dururken (evet, artık o iki utanç abidesinin, galatasaray bünyesinde bulunmaları devam ettikçe, şampiyonlar ligi kupasını kaldırsak dahi şahsi olarak başımı önüme eğmeme engel olmayacak iki adet rezilin adını dahi anmamaya karar verdim); takıma katılıp katılmamasının dahi tartışılması abesle iştigal olan atletico madrid futbolcusu.

    ki varsayalım defans sorunu çözüldü, forlan gerçekten ihtiyaç mıdır? bu sene aşağı yukarı nasıl olacağı inter ve liverpool maçlarında belli olan hücum kurgusu göz önünde bulundurulduğunda, değildir. yaşı 32'ye gelmiş, nereden bakarsanız felipe melo'dan da daha yüksek bir yıllık ücrete ve ayrıca birkaç milyon euro bonservise imza atacak, dolayısıyla son transferini yapacak bir a sınıfı forvet şu an galatasaray için lüksten de öte, yüktür.

    fakat söz konusu bölgeye bir yatırım yapılacaksa, henüz 27 yaşında ve büyük bir potansiyel taşıyan, bonservisi ile alınırsa bir sonraki satışında para kazandırabilecek, kiralanırsa da bu geçiş sezonunda ciddi katkı yapabilecek, uzun vadeli ve daha makul bir isim olan emmanuel sheyi adebayor'a herhalde hiç kimse itiraz etmeyecektir.

    galatasaray bir toplama takım, orta doğu liglerinin para babaları tarafından yönetilen, fason kulüplerinden biri değildir. galatasaray'ın ana mecrası türkiye dahi değildir. avrupa arenasıdır.

    dolayısıyla, sadece gaz ve prestij odaklı, sansasyonel ve geleceği olmayan eylemlerde bulunmaktansa, öncelik, her ne kadar sayıları azalmış olsa da, halen bünyede var olan iltihap kalıntılarının atılmasında ve galatasaray sporcularının kazanılmasında ve yaratılmasında olmalıdır.

    bu, diego forlan'ın kötü, galatasaray'a yakışmayan bir futbolcu olduğu anlamına gelmemektedir. aksine, kendisi şu an dünyanın bölgesinin en üst seviyedeki ilk beş forvetinden bir tanesidir. fakat verili konjonktür bağlamında galatasaray için öncelik değildir, olmamalıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın