• 213
    kendisi konuştuğu şeyin futbol olduğunu ve bu sporda klübün taraftarını kim sevindiriyorsa(taraftar sahadakine bakar,başarıya bakar) onun üzerine adam olmadığını unutmuştur.

    bunun en büyük kanıtı mourinho ve valdano dur.

    aslında kendisi bir açıdan doğruyu söylemiştir,çünki böyle gelenekler gerçekten var bayern munich uli hoeness ve van gaal gibi veya barcelona gibi.

    şahsi görüşüm büyük klüpler bir kişiye bağlı kalmamalıdır,bugün barcelona dan messi de gitse guardiola da gitse barcelona çok olsa 2 3 sene sendeler,ama gene yoluna devam eder çünki klüp deki sistem kişilere endexli değildir.klüp den ve yasalarından büyük başka bir şahıs yoktur.

    buda doğru bir görüştür,ama bunu uygulamak için çok önemli bir zaman ve sabır gerekir,bu klüpde başkan olsam ilk yapacağım iş klübü kişilere endexlemek yerine sportif branşların kendi kendini çevirecek bir sistem getirmek olurdu.

    ama bunlar tabiki gerçeklikten çok uzak, galatasaray taraftarı büyüklüğünden dolayı ne böyle bir süre zarfını sağlıklı bir şekilde sabırla bekleyebilir nede medya rahat durur ortalığı sakinleştirir.

    bilmiyorum sözlük başarı getirecek diye kendi egolarını klüpden önce gören yöneticileri antrenörleri futbolcuları mı alkışlamak lazım,yoksa her ne olursa olsun başarısız olsa hatta küme bile düşse klübün kendisini mi alkışlamak lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın